Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברושתי מזדה 2 שהייתה בעבר במשפחה ואני נוהג עליה כיום.

הרכב עבר ישור קו רציני וכולל במוסך טוב ומוכר.

אך עדיין יש את הבעה שברגע שאני מניע אחרי לילה קר או זמן רב שלא נהגתי ברכב, כמו בבוקר או אחרי העבודה, יש 20-40 שניות של טקטוקים קטנים מאיזור המנוע. יש סיכוי שמדובר בשמן זול?

פורסם

כתבתי את זה במהרה עם המון טעויות ואי דיוקים ולכן אתקן את זה בהודעה הזאת, אין אפשרות כבר לערוך את ההודעה הממקורית.

ברשותי מזדה 2 שנת 2008 שהייתה בעבר במשפחה ואני נוהג עליה כיום.

הרכב עבר ישור קו רציני וכולל במוסך טוב ומומלץ אך לא בוצע החלפת שמנים כי אימא שלי החליפה שמנים במוסך אחר לפני כחצי שנה.

אחרי זמן ארוך של אי הנעה, למשל לילה או יום עבודה, נשמעים טיקם קטנים ומהירים מהנוע ב20-40 שניות הראשונות, "טיק, טיק, טיק, טיק" יחסית מהר.

אני בטוח שהשמן ברכב לא מזויף או לא חסר מיתוג לגמרי, אבל עם ההכרות שלי עם המוסך המורשה בו אימא שלי טיפלה ברכב אני בטוח שזה גם השמן הכי זול שיש, יש סיכוי שרעשי הטיקים נשמעים עקב שמן זול או שיש סיבה אחרת הגיונית כלשהי לזה?

בנוסף השמן הזה בן כחצי שנה ונסעו עליו כ4 אלף קילומטר ולכן זה בטוח לא מהתישנות.

תודה מראש

פורסם

אם יש לך חשד שהשמן אינו זה המומלץ ע"י היצרן, תחליף אותו ואת הפילטר בתור התחלה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כמובן שאחליף את השמן בשמן מומלץ על ידי היצרן במוסך מורשה של מאזה (פשוט יש לי קופות לשמנים ופילטרים אצלהם עקב הקנייה :lol:).

השאלה היא האם זאת תופעה נפוצה עקב שמן זול? עכשיו שאני חושב על זה השמן הוחלף בנובמבר מאז הרכב מתנהג מוזר במיוחד בחורף הוא היה פשוט ברשות אימי ולכן לא יצא לי לשים לזה לב יותר מידי והיא לא אחת שמבינה עניין כלשהו ברכבים.

פורסם

בהחלט

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

טוב המון תודה, תזהרו אנשים מאנשי המקצוע שאתם הולכים אליהם, גם אם זה מוסך מורשה וגם עם זה "חבר של חבר" יכול להיות שתקבלו את העבודה הכי זבל שיש.

תודה רבה!

פורסם

לפי דעתי האישית: זו תופעה ידועה ומטרידה(חלק מהאנשים), לרוב מדובר בדבר שהוא תקין(ברגע שהשמן מגיע למעלה התיקטוק נעלם לו), מגיע לרוב ממרימי השסתומים. אין ממד מה לעשות "נגד" העניין הזה, החלפת שמן ופילטר לא יפתור את התקתוקים הסוררים.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם (נערך)
לפי דעתי האישית: זו תופעה ידועה ומטרידה(חלק מהאנשים), לרוב מדובר בדבר שהוא תקין(ברגע שהשמן מגיע למעלה התיקטוק נעלם לו), מגיע לרוב ממרימי השסתומים. אין ממד מה לעשות "נגד" העניין הזה, החלפת שמן ופילטר לא יפתור את התקתוקים הסוררים.

וזה תקין? אלול להבצר נזק מזה? הגיוני שזה החל בהחלפת השמן האחרונה או שזה סתם ציורף מקרים?

עריכה אחרונה על ידי Alkash
  • תוכן חדש...