Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שזאת טעות לחפש צמיגים לפי תקציב שמגדיר בעל הרכב, או להגיד שהצמיג נותן תמורה לנהג הממוצע.

צריך להתייחס לרמת איכות הצמיגים שהרכב הספציפי צריך כדי לנסוע כראוי.

פותח השרשור, אתה אומר שמצאת צמיג "מומלץ", אבל מה זה מומלץ? לאיזה רכב?

הרי זה ברור שהאם הרכב נועד לנסוע עם צמיג שעולה 1000 שקל, תשים לו צמיג "מעולה" ב350 שקל וזה יפגע בנסיעה מכל הבחינות. זה משהו שצריך לקחת בחשבון, ולקחת צמיג באיכות צמיג המקורי או יותר איכותי.

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כבר הנקוק הייתי הולך על ה K107. יש לו ביקורות מצוינות. אצלי ברכב מותקנים 2 כאלה מאחור, ומרוצה מאוד,

אם כי זה במידה, גודל ורכב שונים לחלוטין, אבל הרושם שלי הוא שלכל קשת המידות יש ביקורת טובה לגביו.

מצד שני, יש לך במחיר של הפאלקן את הגודייר פרפורמנס, שלדעתי גם צמיג טוב מאוד, ואת הקונטיננטל פרמיום קונטקט,

שגם לא בדיוק נחשבים צמיגים גרועים. ככה שאני לא סיבה לעלות סתם במחיר כשיש אלטרנטיבה ראויה.

פורסם
בקישורים ששמתי בהודעה מס 18

לגבי הקונטיננטל אני מב"ש ואין הצמיג במחיר שדומה לפאלקן...

בנוגע לגודייר באמת יש בקישור הבא במחיר 385 ש"ח אבל זה 50 ש"ח יותר מהפאלקן שעולה 338 אחרי 7% הנחה. : http://www.tiredeal.co.il/web/8888/nsf/ProLookup.taf?_ID=12377&PF=&did=1518&G=&SM=&_UserReference=C121A580C8DC693F570B73FC

פורסם

הגודייר דרך יד 2 צמיגים אמורים לעלות בב"ש 369 ש"ח.

אבל אם הפאלקן עונים על הצרכים שלך, תהיה רגוע ותתקין אותם. זה לא איזה צמיג סיני עלום שם,

ויש עליו ביקורות טובות, ולדעתי הוא אחד מהנפוצים פה בקרב חברי הפורום.

פורסם
הגודייר דרך יד 2 צמיגים אמורים לעלות בב"ש 369 ש"ח.

אבל אם הפאלקן עונים על הצרכים שלך, תהיה רגוע ותתקין אותם. זה לא איזה צמיג סיני עלום שם,

ויש עליו ביקורות טובות, ולדעתי הוא אחד מהנפוצים פה בקרב חברי הפורום.

הלוואי והייתי יודע מה הצרכים שלי :lol:

בכל מקרה תודה רבה על הייעוץ והעזרה!

פורסם

נסעתי על שני סטים של פאלקאן ברכב זהה. צמיג בסדר, ביחס למחירו הוא טוב ויעיל ואין מה לשים אותו באותה שורה עם צמיגים סיניים שהיו על הרכב לתקופה של מס חודשים. ה914 טוב גם מההנקוק שהגיע על הרכב כחדש.

עכשיו אני משתמש בקונטי אקו 3 שההפרש במחיר לעומת ה914 הוא לא גדול והקונטי עדיף לטעמי על ה914 אבל עדיין ה914 בחירה טובה.

פורסם

על הסובארו B4 2010 שלי מותקנים הפאלקן 912 ואני מרוצה מאוד. מצד שני, אין לי ממש למה להשוות כי אלה הראשונים שאני מתנסה בהם על הרכב הנ"ל.

קראתי ביקורות ממש ממש טובות על Dunlop SPT BluResponse, ממליץ לבדוק עלויות. אלה כנראה יהיו הצמיגים הבאים שלי.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

• תוכן חדש...