Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, אני מצרף תמונות לפני ואחרי של BMW 750 מבציר 2009 שעבדתי עליה לאחרונה.

ספינת הפאר הזאת הייתה אחד הרכבים הקשים ביותר שעבדתי עליהם בחיי והפרוייקט עלה על 50 שעות סיזיפיות ומתישות במשך משהו כמו 4 ימים(ועוד לילה לייבוש ה C1) כשסיום העבודה וחלק מהתמונות צולמו ב 2:30 בלילה (כן,משוגע...אני יודע..).המזל שלי היה שחדר מנוחה הכי טוב שאפשר לבקש היה בתוך האוטו וזה איפשר לי לקרוס באזור 1 בלילה להפסקה שתיתן לי את הכוחות לסיים...

הרכב הזה היה מפוצץ בחריטות שהיו צריכות השלמות צבע, סווירלים ו RIDS כבדים לאורך כל האוטו והחלק הכי מאתגר היה לכה לא שווה בעובי שלה לאורך חלקים נרחבים ברכב , מה שחייב אותי לעבוד עדין,מאד עדין ..

חלק מהרכב היה בעובי צבע תקין אבל בחלקים נרחבים (ומאד שרוטים) נמדדה לכה דקיקה ומפחידה בעובי 75 מיקרון וניכר עליו שעבר טיפול אחד או שניים אצל מישהו שפשוט גילח לו את הצורה..

בוצעו בין 3-6 מעברי פוליש (תלוי בעובי הלכה ובמצב הפאנל) עם מוצרים של חברת scholl concepts והמזל שלי שבאזורים החרוטים הלכה הייתה בסדר מה שאיפשר לי לבצע שלייף סבון ולטפל בשריטות.

בתחילה סוכם לסיים עם אוטם צבע ולאחריו שיכבת ווקס משובח אבל בגלל מצב עובי הלכה(שכמעט לא הייתה קיימת לפרקים) החלטתי ליישם ציפוי חזק (GT C1 ) שימזער נזקים עתידיים ויוסיף קצת עובי וקשיחות כי יהיה מאד קשה לתקן נזקים עוד פעם .

לראשונה יש לי גם תמונות שבוצעו בחוץ במהלך היום (עכשיו זה אפשרי :wink: ).

שלומי.

תמונות לפני ובמהלך הטיפול קודם.

e7e46574-9477-4aef-9ed0-35bc6d0a1c2b.jpg

cf54e911-c23a-4c19-b538-d69239a4ed0e.jpg

ae7a9adf-ec6f-46ba-ad44-3e1db528634c.jpg

135877a2-26f1-4279-82b9-36bf98b28652.jpg

989cb377-0f3c-4594-bd3a-ea3e54b59ea9.jpg

279b8e10-2953-4848-898e-89f5e17e636b.jpg

6d6838d3-b8cb-41e4-b79f-414a057826fb (1).jpg

1c7c1038-6a7f-4605-a9e0-f72e7d34d5ca.jpg

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם (נערך)

שמע, כל הכבוד, חתיכת פרוייקט מטורף.

הרכב נראה עכשיו כאילו יצא מהמפעל.

נדמה לי שרואים בתמונה מספר 4 את מעברי הפוליש הלא מוצלח שנעשה פעם.

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

הזנחה כואבת. לא יאומן איך הצלחת להחזיר לרכב חיים חדשים.

אומן. מקווה שהסברת לבעל הרכב איך להימנע מזה בעתיד.

פורסם

וואו.

וואו וואו וואו.

אין טעם להכחיש, יצא קצת ריר

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

יפה מאוד ורואים רמה גבוהה מהרגיל שלך,על הרכב הזה.

לפעמים לא צריך תמונות של לפני,מספיק לרשום שהרכב הוא

מ2009 וזהו...התוצאות נראות לגמרי למי שמבין,בעיקר התמונה

שבחוץ באור יום...מדהים,רואים שהרכב קיבל ממש ,אבל ממש

את הסוף של הסוף שאפשר,זו דעתי ולא מכיר אותך ואן לי אינטרס

כזה או אחר..יפה מאוד מאוד!

פורסם

הבדל מטורף. הזוי איך הגיעו למצב הזה.

עבודה מצוינת כרגיל!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אהבתי את הרכב, הוא נראה רע במובן הטוב של המילה (ובכנות לא הייתי צופר לרכב הזה גם אם הוא היה נתקע בנתיב הימני על 70 קמ"ש באיילון).

בכל מקרה - עבודה לא רגילה בעליל ומהממת, אין לי ספק שאתה אומן אמיתי.

לצערנו כמעט בכל נסיקה כשמגיע הדבש מגיע גם עוקץ, כל מה שנשאר זה להסתכל מלמעלה ולחייך, כי לנחלה שלך אתה אוטוטו מגיע, ומגיע לך.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...