Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב למכובדות/מכובדים,

שימו לב בבקשה לקישור הבא: http://www.glouds.com/phone/

בהחלט יכול להיות שכבר הוזכר כאן בעבר, אבל אני מניח שהוא מתחדש ומתעדכן.

לשאלותי:

1. האם באמת קיים היום נייד איכותי וזול שאותו מומלץ לרכוש עצמאית מסין?
  2. אם כן - מה הוא הלהיט הפופולרי כיום? השאיפה שלי היא לנסות ולקבל המלצה על כזה שלא ייעצר במכס, כמובן.
  3. היכן מומלץ לרכוש אותו?
  4. האם נכונה הנוסחה שבדרך כלל הניידים הללו מצוינים, מריצים בקלות פייסבוק, וואטסאפ וכו' - אבל המצלמה שלהם מעפ-עפנה? האם אין שילוב מנצח?
  5. האם הניידים של היוואווי הסינית (או איך שקוראים לה) באמת מוצלחים-במחיר-מנצח, או שיש הסתייגויות? למישהו מכם יש נסיון איתם?
  6. איפה בכלל כל משפחת הנקסוס של LG במשוואה הזו? האם לא הם אלה שנותנים את השילוב המנצח נייד איכותי, מצלמה טובה במחיר טוב?

פורסם

1. תראה למעלה כתוב הגיבוב בענייני בחירת סמרטפון. שם מדובר על טלפונים והרוב זה יבוא מסין.

2. מה זה האתר הזה, למה אין שם פרסומות, ממה הוא חי?

3. השם הסיני שאמרת זאת חברה מאוד יקרה של הסינים, הדגם החדש שלהם עולה 850$ . שואמי זה המותג המוצלח והזול

אייל

פורסם

הודעה זאת נכתבה משיאומי רדמי נוט 1, אשר ברשותי חצי שנה, הוא החליף סמסונג נוט ובאמת שאין לי תלונות או מרגיש מכשיר זול ופשרה, כמו כל מכשיר יש לו יתרונות (כגון חיי סוללה מעולים, מכשיר מהיר וחלק, ממשק שאני אוהב ועוד) וגם חסרונות (כגון מצלמה בינונית אבל זה דגם ישן החדשים יותר הם השתפרו, אולי עוד כמה דברים שוליים)

בקשר למצלמה היא לא גרועה ולא מעפנה, היא סתם בינונית ובדגמים חדשים אני בטוח שתמצא איכות מספקת.

בשורה תחתונה קניה ממותג סיני ידוע עם פידבקים חיוביים זה המתכון המנצח.

• תוכן חדש...