Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כמו שאולי מי מכם שמתעניין בתחום כבר יודע, ברק והצוות שלו מכוכב יאיר עברו לצומת בילו, והקימו שם מסלול חדש, במקום המסלול שהיה שם עד לפני כמה חודשים.

בתור אורח קבוע בכוכב, כמובן שמאוד שמחתי לשמוע שהם חוזרים לעניינים, והיום בערב כשהיה לי קצת זמן פנוי, והחלטתי לקפוץ לבדוק את המיקום החדש.

סך הכל התוואי שנבנה שם מהיר וטכני, עם ישורת אחת ארוכה, כמה היירפינים וכו'. אולי זה פסיכולוגי, ואולי לא, אבל לי אישית מסלול outdoors תמיד מרגיש מהיר יותר ממסלול סגור, וגם כאן הרגשתי שאני נוהג בקצב סביר למדי, ושמשהו קורה. אולי גם בזכות זה שהקרטים (אותם הקרטים שהיו בכוכב) גם עברו כיול מחדש, כדי להתאים אותם לתוואי הקצר יותר של המסלול החדש.

מבחינת זמנים, לי תמיד לוקח זמן - מה לתפוס את התוואי, ולא הייתי מהיר במיוחד, עם הקפה של 30.5 שניות. הם כבר עומדים שם על 27 שניות, וסביר שזה ילך וישתפר, ככל שכולם ילמדו ויכירו את התוואי ואת הסלילה טוב יותר.

סך הכל, למי שאוהב קרטינג ונהנה לנהוג באמת (ולא רק להחזיק את הרגל על הגז, כפי שקורה לעיתים במסלולים אחרים) מומלץ מאוד להגיע למקום. גם בזכות המסלול והקרטים, וגם בזכות מוטי, ליאור ומבקרים קבועים שם, שמצליחים לייצר שם גם אווירה מאוד כיפית ונעימה לנהגים בכל הרמות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...