Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטמטמת חוגגת, מדינת הלא לומדים כלום.

במקום שאפשר יהיה לייבא יבוא מקביל של חלפים , למשל סטוק של בולמים מתוצרת ידועה, עכשיו צריך יהיה להעביר אותם תקינה?

חלקי חילוף שניתנים להשגה ברשת לא נכנסים היום ללא אישור משרד התחבורה, עכשיו התהליך יהיה עוד יותר מסורבל. עד היכן הטימטום מגיע.

עברנו את זה עם טלפונים וזה נכשל בגדול עד שהתירו יבוא של מכשירים על בסיס הצהרת יצרן וללא צורך בבדיקות מקומיות.

לא למדו כלום במשרדי הממשלה? בעצם למה אני מתפלא הם ממילא לא מצליחים לתאם כלום בין-משרדי, איך ילמדו :x

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

האם קראת את הידיעה? נראה שלא.

מדובר בחלקי בטיחות בלבד, כלומר שאר החלקים נשארים באותו הנוהל.

הטענה שהחלקים יתייקרו נשמעה מטעם גורמים בענף הרכב, שיתכן שהם צודקים אך מצד שני בהחלט יתכן שהם בעלי עניין ויפגעו מהנוהל החדש.

אין בכתבה שום הסבר מדוע החלקים יתייקרו, כך שנראה שהכתב העמיק בנושא בערך כמוך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

גם אני התכוונתי לחלקי בטיחות. ניסיתי להביא חלפים לW201 שלי כולם ישירות מהיצרן המקורי (בולמים, בלמים ) ונתקעתי. חלקים שכל עלותם לא עברה את ה 200 יורו. ומכיוון שיש לי נסיון בנושא ציוד לסלולר, אני צופה את אותו הברדק בנושא חלקי חילוף לרכב.

נסה להביא סט בילשטיין לבד וחזור לספר לנו כאן.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...