Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. מקווה שאני משתמש במונח הנכון. הכוונה שלי היא לרכיב שיחובר לשני פסי לד או פנסי לד קטנים שידלקו לכ15 שניות נניח בפתיחה ובנעילת הרכב? נניח רכיב שמקבל אות חשמל מהנעילה, וימשיך לתת מתח לפסי לד לעוד זמן קצר. תודה רבה

פורסם

כל המנגנון זה השהייה של התאורה לעוד דקה נניח אחרי שיוצאים\לפני שנכנסים לרכב?

מה היתרון בזה לעומת פרוג'קטור עם חיישן והשהייה של 30 שניות\דקה\דקותיים (כזה של גינות בדרך כלל) שעולה 50 שקל בהום סנטר?

פרט לוואסח כמובן שכבודו במקומו מונח אבל זה באמת שווה לך את ההזמנה, חודש המתנה, החיווט וכל הקשקושים? אולי זה רק אני עצלן :morning:

פורסם

כי את הקיט ברכב צריך להתקין פעם אחת, את הפרוזקטור צריך להתקין אחד בבית, אחד בעבודה, אחד אצל ההורים , להמשיך ?

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
כי את הקיט ברכב צריך להתקין פעם אחת, את הפרוזקטור צריך להתקין אחד בבית, אחד בעבודה, אחד אצל ההורים , להמשיך ?

וצריך גם להחנות כך שפרונט יהיה מכוון תמיד לכניסה, ואני בספק שזה אפשרי גם בבית גם בעבודה וגם אצל ההורים. מה גם אני בספק שבכל המקומות האלה תמיד חשוך ואין תאורה

פורסם (נערך)
מוטי עזוב אותך תתגרזן עם זה.

HT1D6j5FE0fXXagOFbXY.jpg

ממש אהבתי!

יש כזה גם ליונדאי?

איך מתקינים?

עריכה אחרונה על ידי Sh&Y
פורסם (נערך)

מה סת'ומרת אלחוטית?

והאם זה מתאים לאנטרה 2005?

עריכה: אוקי הבנתי.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי Sh&Y
פורסם

חח נחמד - ב 30 שקל והתקנה של דקה, יש מצב.

אגב מוזר שאתם מחנים במקומות חשוכים כל כך, ברמה שצריך תאורה, תתחילו לאכול פלפל אדום = ויטמין C = שיפור בראיית לילה :)

פורסם

הדבר הזה של הרילאי לא גומר את המצבר?

ואם יש מדריך איך להתקין את זה אני אשמח לרכוש כזה דבר לאוטו שלי.

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
  • תוכן חדש...