Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל היקר תודה רבה. מחפש שהרכיב יתחבר ללד בר מקדימה וכל פתיחה או סגירה ידליק אותו ל15 שניות. לי אישית נשמע מגניב. מתן אישר שיוכל להתקין לי ככה שאני סומך בעיניים עצומות שהכל פיקס.

אריאל אין סיבה שיגמור את המצבר, הוא מקבל את הפולס מהנעילה. יתקנו אותי המומחים?

להבהרה, זה נטו בשביל הוואסח, אני לא באמת צריך להאיר את החנייה:)

פורסם
המוצר שהצגתם יקר ללא שום סיבה,

הנה מוצר שיעשה את אותו הדבר בדיוק בעלות נמוכה מאוד:

http://www.ebay.co.uk/itm/321831033518?_trksid=p2060353.m1438.l2648&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

החברים שמבינים בחשמל, האם עושה את אותה פעולה לפני שאזמין ? תודה רבה ומצטער על הדאבל

פורסם

המוצר שהצגת , מכיל ממסר אחד , זה אומר שיהיה צריך לחבר אותו לעוד שני ממסרים , מה גם שברוב הרכבים נשאר רק אור חניה דולק , ולכן זה מה שתוכל לקבל, המוצר השני מפעיל שני מסמסרים או יותר ויכול לעקוף את הניתוק של החשמל לתאורה הראשית

פורסם

אני רוצה שיקבל פולס מהנעילה בפתיחה סגירה, ןיתן פולס למעגל אחר ( שאת הזנת המתח מקבל כמובן ממקום אחר, זה יהיה מחובר ללד בר שמוזן עצמאית). עדיין לא יעבוד?

• תוכן חדש...