Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שאתה לא עושה, תנהג כמו טאטאלה, הם אכזריים בשמירה על המהירות שם ברמה של אפילו דוח על חריגה ב 5 קמ"ש, בצרפת שממש צמודה קצת יותר ליברלים ;-)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אני לא זוכר שוטרים, אני זוכר המון מצלמות אוטומטיות ושוויז גם מסמן קטעים ארוכים של כביש עם "סיכוי לאכיפה" או משהו בסגנון

אני לא חושב שהוא סימן קטע באכיפת מהירות ממוצעת, זה ראיתי רק באיטליה אבל אולי אני טועה, אני בד"כ נוחת בגנבה ונוסע לצרפת, בקטע מעבר עד צרפת כולם נוסעים בול מה שצריך וכשעוברים לצרפת משחררים

כל אזור האלפיים עם נוף וכבישים צדדיים מדהימים אבל לפחות אלה שהולכים לאתרי סקי עמוסים מידי כדי להנות מנהיגה אמיתית

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

סע לראות ולנסוע על הגשר המדהים הזה:

millau-bridge.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

לסיבוב של כחצי יום, כדאי לך לעלות לרכס הז'ורה (jura), בצד הצרפתי. תמצא שם רשת כבישים טכניים יפים וריקים, עם לא מעט נקודות לעצירה ותצפית. לסיבוב של יום כדאי לחתוך לכיוון כללי של מאטרהורן, אחרי נסיעה יפה בעמקים מגיעים לעיירה סמוכה ומשם רכבת לצרמט (zermat) שהיא האתר הקרוב למאטרהורן אליה לא ניתן להגיע ברכב. הנוף משם ומראה המאטרהורן מקרוב הוא לטעמי אחד היפים באירופה, פשוט גלויה. זה על קצה המזלג שני סיבובים שעשיתי על בסיס לינה בג'נבה.

אגב הגשר של מיו בתמונה שהעלה בגירה, מדהים אך לדעתי רחוק מדי בעומק צרפת. לשם תגיע כשתהיה בצרפת... אכן זה פרויקט הנדסי מדהים בעיצוב ובביצוע.

עריכה אחרונה על ידי alfa_draco

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

WAZE מכיר מעולה את שוויץ וצרפת, לדאוג לחבילת דאטה או סים מקומי כמובן

אם לא אז מפות גוגל (למרות ששניהם גוגל זה עדין לא אותו מוצר)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

בגוגל מפס ניתן להוריד את המפות למכשיר ואז אפשר להשתמש באופליין (בלי חבילת גלישה)

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם (נערך)

שלושה טיפים חשובים שקשורים זה לזה:

1. זול בהרבה לשכור את הרכב בצד הצרפתי של שדה התעופה. זה מצריך קצת ניווט והליכה, אבל ההפרש גדול. אז שים לב שאתה לא מזמין אצל השווצרים (בחיפוש סוכניות חפש french side)

2. בשוויץ צריך מדבקה לכבישי האגרה המהירים, נדמה לי שאפשר לקנות אותו בכל תחנת דלק או במעברי הגבול. אז אם שוכרים בצרפת צריך לדאוג לזה.

3. הניווט חזרה לנקודת ההשכרה בצד הצרפתי לא פשוט, כדאי לשמור במועדפים של וייז את המיקום לצורך שימוש בדרך חזור.

תהנו.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

השילוט לצד הצרפתי לחברות ההשכרה באמת גרוע ביותר, אני לא אתפלא אם בכוונה!

יש כמובן גם משרדים של אותה חברת השכרה בצד השוויצרי.

המשרדים עובדים רק עד 22:00 ולאחר מכן אתה משאיר את הרכב בחניה ואת המפתחות משלשל לתיבה שנועדה לכך.

השארת רכב צרפתי בצד השוויצרי, מבחינת חברת ההשכרה עשית להם דרופ-אופ לא מתוכנן בארץ זרה (לא משנה שמדובר ב 300 מטר מסביב לטרמינל).

קנס של איזה 270 אירו!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...