Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש למישהו נסיון בנושא? צביעה עצמאית?

ידידה טובה רוכשת 206, צבע כחול, הצכסה מנוע, תא המטען, וכנף שמאל עם צבע שרוף.

יש למישהו ניסיון בצביעה כזאת? או הערכה של עלות החומרים הנדרשים?

אשמח למידע, לא היה לי נסיון עם זה עד היום.

פורסם (נערך)

צבעתי 2 פגושים ודלת.

לדעתי אתה תצטרך 4-3 בקבוקי ספריי שכל אחד עולה 70 שקלים, בנוסף לכה גם כן באותו המחיר. מומלץ גם לקנות ידית ריסוס שתקל בעבודה.

המון ניירות שיוף בכל דרגות החיתוך, מהנמוך עד הגבוה ביותר ואם יש מכונת שיוף אז העבודה קלה בהרבה.

צריך להגיע למרקם אחיד לפני הצביעה וזאת עבודה לא קלה אם אין את הכלים.

מניח שיש לך מקום קצת יותר מסודר מהחנייה שבה אני צבעתי כי קצת רוח וחול שעולה מפריעים מאוד(שווה להרטיב את הריצפה לפני כן).

סה"כ פרוייקט מאתגר שלומדים תוך כדי עבודה לא משנה כמה סירטונים ביוטיוב ראיתי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?452077-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%98-%D7%9E%D7%A6%D7%95%D7%9C%D7%9D-%D7%A6%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%AA-%D7%9E%D7%9B%D7%A1%D7%94-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%92%D7%92-%D7%93%D7%9C%D7%AA-%D7%AA%D7%90-%D7%9E%D7%98%D7%A2%D7%9F-%D7%91%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93-%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%94-2000&highlight=%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%98+%D7%A6%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%AA+%D7%93%D7%9C%D7%AA

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?480935-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%98-low-cost-%D7%A6%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%AA-%D7%93%D7%9C%D7%AA-%D7%91%D7%90%D7%9E%D7%A6%D7%A2%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%A9%D7%95%D7%98%D7%99%D7%9D&highlight=%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A7%D7%98+%D7%A6%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%AA+%D7%93%D7%9C%D7%AA

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם

המון תודה על תגובתך.

לא צריך צבע יסוד נכון?

פשוט צבע ואז לכה.

אני מתאר לעצמי שזו עבודת שיוף לא קלה כלל, כל הפרוייקט לא קליל אבל אעזור לה, היא סטודנטית.

אני מתכנן לעשות בחניון תת קרקעי של הבניין.

הרעיון של להרטיב את הרצפה זה אחלה רעיון

פורסם

לא בכל מקום שצבעתי השתמשתי בצבע יסוד, גם במידע שחיפשתי לא כולם השתמשו בצבע יסוד.

תן כמה שכבות של צבע(2-3), תמתין כמה דקות בין שכבה לשכבה.

חניון תת קרקעי זה מעולה, תצייד במסכה לפנים.

התוצאות בסוף שוות הכל!

פורסם

לא הייתי ממליץ לעשות זאת בחניון של הבניין, אלא אם כן הוא ריק מרכבים.

כי אתה יכול לגרום נזק לשאר הרכבים,

וגם כי כל רכב שיכנס או יצא, ירים אבק ולכלוך לאוויר ..

פורסם

אם רוצים צביעה טובה אז הולכים לצבעי. מעבר לכך שצביעה זו מיומנות נרכשת היא מחייבת ציוד מקצועי ותנאי סביבה מתאימים.

צביעה ביתית בסדר גודל כזה לא יכולה אפילו להתקרב לתוצאות שיגיע אליהן צבעי מקצועי.

אני מציע לוותר על ההרפתקה שבצביעת DIY (שהיא בעצמה כלל לא זולה), לשלם קצת יותר וללכת לבעל מקצוע.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

דעתך ברורה והגיונית, אך סך כל החומרים שנדרשים לבצע את הצביעה לכל החלקים שציינתי לא עובד את ה700 ש"ח.

לעומת זאת פחח אקראי ביקש כ1500 לאותה צביעה. ההפרש הוא משמעותי בשביל סטודנטית עם רכב מיושן.

לא מחפשים שיהיה צבע ברמה של מפעל, אלא שיראה יפה ללא קילופים.

אם יש לך המלצה לפחח שיעשה צביעה לחלקים שציינתי במחיר הגיוני מאוד אשמח לקבל המלצה.

פורסם

מתן אין פה מחיר הגיוני. כי אתה משלם על תוצאה, ומה שהגיוני לך לא הגיוני לפחח שיעול באותו זמן לקבל יותר כסף.

לצבוע בחניון לא מומלץ, ללא ספק יעוף לך צבע על מכוניות חונות בסביבה ואז תצטרכו לשלם על הנזק.

ואל תשכח את עלות הזמן שלך. זה פרויקט של יומיים שלושה בכייף

פורסם

אני מבין אין ספק שזה לא קל והתוצאות לא יהיו להיט, וכל מה שמסביב.

בקשר לחניון, אני יכול לצבוע בחניון של העבודה, הוא ריק לחלוטין בכל הסופ"ש וסגור לגמרי מרוח וכדומה.

בכל מקרה אם נלך על זה ואצבע, אעדכן פה.

תודה לכולם.

פורסם

צבע יסוד ואחריו שיוף,יעזור לצבע להיתפס יותר על המשטח הנצבע

ולא יתקלף בהמשך וגם יחזיק מעמד יותר,זה מאתגר וכיף לעשות לבד

וגם מתגמל...הכנת המשטח לצבע כולל יסוד ושיופים יכולה לקחת המון

המון זמן,לקיצור הזמן (1/3 מהזמן) תשכיר מכונה שיוף או תשאיל.

פורסם

אין קשר יסוד זה למקרים בהם אין צבע בכלל ויש יותר מדי קילופים ברכב אם הקילופים שלך זה רק בלכה אז תעשה ללא יסוד זה מסתיר טוב אם יש לך במקום אחד אפילו חלק שחסר צבע בסיס (זה שמתחת ללכה) אז כן תעשה יסוד עדיף אחרת זה ישקיף מלמטה.

תעשה שיוף יבש בהתחלה כדי להחליק את המשטח ואז תתחיל לעשות העדין יותר עד שתגיע לנייר 1000 אותו תשתמש עם מים רק בשביל פי יש יפה לפחות ללא שריטות אחרי הכול עושים פעם אחת ולתמיד (סוג של).

תבנה סוכה הייתי ממליץ דבר קטן כזה סביב הרכב הרי זה ליומיים יום הכנה וצבע ויום ייבוש

• תוכן חדש...