Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מודה ומתוודה, הפנצ'ר מאכער הארץ ישראלי שבר אותי, לאחרונה נתקלתי ביותר מידי בורגי גלגל שנסגרו עם כל הלב, סגירה שמבטיחה שהבורג לא יפתח עצמונית, אבל ממש לא מבטיחה את שלום ההברגה והגוז'ון.

השיא האחרון היה בורג שנסגר כל כך חזק, שרק ריקוד ממושך על קצה ידית כוח באורך של חצי מטר הצליח לשחרר אותו.

כאן התחלתי להשתעשע ברעיון לרכוש מפתח אימפקט לעבודות חובבניות, פתיחת בורגי גלגל וברגים מהסוג הזה.

המפתח יכול לפעול ממצת הרכב, 220V שזמינים לי מהבית או סוללה נטענת.

אשמח להמלצותיכם וללמוד מניסיונכם בשימוש בכלים אלה

פורסם

אהלן ידידי,

רכשתי לאחרונה מ- ''אלכסנדר'' בתל אביב כזאת שמתחברת למצת הרכב.

סינית כמובן, לחברי הכנופיה היא פותחת ברגים של קראנק.

חשבתי שכל החברות הסיניות הן אותו דבר אז לקחתי חברה אחרת.

מסתבר שלא כך , האימפקט הזאת חוץ מרעש וריח היא לא כל כך פותחת. (לפחות ברגי קראנק)

אז ממליץ לא לקנות כזאת שמתחברת למצת, אולי רק חברת V8, אבל לא מעבר.

רועי

פורסם

לפתיחת ברגי הגלגל - מפתח צלב. אין בורג שהוא לא פותח, אלא אם נסגר עקום...

עם מפתח צלב אתה מפעיל מומנט סיבובי בשתי ידיים בדיוק בכייון הנדרש, ולא מפעיל מומנט צדדי כמו שקורה עם מפתח רגיל ארוך.

פורסם

בוקי ערב טוב,

לי אישית יותר קל לפתוח בורג (נניח של גלגל) עם ידית כוח (במקרה שלי 60 ס''מ) מאשר עם צלב.

אני בטוח שלעוד כמה חברי (שבטוח יגיבו פה בהמשך) יותר קל עם ידית כוח.

רועי

פורסם

מחזק את רועי - אני אישית מאמין בידית כוח 60 ס"מ. מצילה אותי מכל מצב ופותחת כל בורג.

אם עדיין קשה לפתוח אום גלגל עם ידית 60 בגלל שאדם קודם התחרע עליו עם אימפקט, הגוז'ון פשוט ייגזר כמו שכבר קרה לי פעמיים לצערי.

באימפקט שמתחבר למצבר אני משתמש רק לפתיחת/סגירת בורג קראנק בעבודות טיימינג.

http://www.justmotor.co.il/products/763092

הוא מעולה ולא אכזב אותי עדיין.

Stay Dirty

פורסם
בוקי ערב טוב,

לי אישית יותר קל לפתוח בורג (נניח של גלגל) עם ידית כוח (במקרה שלי 60 ס''מ) מאשר עם צלב.

אני בטוח שלעוד כמה חברי (שבטוח יגיבו פה בהמשך) יותר קל עם ידית כוח.

עם מפתח צלב אתה לא מפעיל צומנט צד.

אתה מפעיל מומנט רק סביב ציר הסיבוב של הבורג, כלומר יד אחת מאזנת את השניה. זה

עוזר לפתוח ברגים עקשניים, לא עניין של נוחות.

פורסם

יש לי אימפקט 12 וולט של אמריקן יגאל שקניתי באוטודיפו לפני כמה שנים,

בנתיים פתח לי כל בורג שהמומנט הנקוב שלו מתחת ל200 ניוטון מטר, כולל גג"ש ראשי של אופנוע, ברגי קראנק, פעמון של קטנועים, אומים של בולמים ועוד..

הוא רחוק ממושלם ונתקלתי בברגים שהוא לא הצליח להתגבר עליהם.

אבל כמאמר הכותרת, בשביל חובב זה די ויותר..

גם לדעתי לגלגלים אתה לא צריך את זה, אלא אם אתה קונה את זה בשביל אישה כי אתה דואג שלא תצליח לפתוח אותם בכח יד

יום טוב גם לך

פורסם
עם מפתח צלב אתה לא מפעיל צומנט צד.

אתה מפעיל מומנט רק סביב ציר הסיבוב של הבורג, כלומר יד אחת מאזנת את השניה. זה

עוזר לפתוח ברגים עקשניים, לא עניין של נוחות.

זהו, שלא תמיד המומנט מספיק, ואז אתה מוצא עצמך דורך עליו עם הרגל ושוב מפעיל מומנט רק על צד אחד..

לי יש מפתח גלגלים עם ידית טלסקופית, שעד עכשיו לא איכזבה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

קניתי ידית ארוכה (60 סמ) של סיגנט ובוקסה ארוכה לגלגלים שלי בעלות של כ140 שח ויש לה מומנט שפותח בקלות סגירה של פנצ'ריה ואפילו הצלחתי לחלץ איתה בורג של חבר שסגרו עקום - אחרי שעשו קפיצות ראש מצוק על המפתח המקורי ללא הצלחה, באתי עם הידית שלי נעמדתי עליה ונפתח יחסית בקלות

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

http://www.delco.co.il/p/459-%D7%9E%D7%A4%D7%AA%D7%97-%D7%90%D7%99%D7%9E%D7%A4%D7%A7%D7%98-%E2%80%9D-1-2-%D7%9C%D7%A2%D7%95%D7%9E%D7%A1-%D7%92%D7%91%D7%95%D7%94

לא חובבני

אבל בהחלט מקצועי!

רכשתי לפני חצי שנה מחו"ל פטיש נטען של מילוואקי עם ראש חצי ,כלי פשוט מדהיים! אין בורג שניסתי עד היום לפתוח והוא לא העיף בלי מאמץ

כח אדיר של 950 nm +בטרייה ללא גבול (עוד לא הטענתי אותה מהפעם הראשונה) ואני עובד איתה הרבה

ניסיתי לבדוק את יכולות.. סגרתי איתה גלגל של רכב שעמד מפורק בפירוקייה של חבר ,וכמובן אחרי מס' שניות של דפיקה ,גזרתי בורג אחרי בורג. כמובן שציריות ,נאבות ,פולים וברגי שלדה ,היא לא מתאמצת ,אפ' בדקתי אותה על ברגי גלגל של טרקטור ומשאית

בקיצור כלי חזק ,למי שזקוק

או לחובבן שיש לו כסף מיותר:wink:

בהצלחה

רמי

• תוכן חדש...