Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בימי המכירות הקרובים, כנראה שאבצע עסקת טרייד אין וארכוש את הלאון קופרה.

רקע -

אני מגיע מלאון 1.8 ידני דור קודם ככה שאין סיכוי למשהו חלש מזה.

שלושה קטנטנים שיצטופפו בשמחה ואשה מפרגנת אחת.

כ 40 קמ ביום. ובסופש משתדלים לטייל.

כבר היו לי לבטים רציניים לגבי ס-מקס :shock: (איזה מזל שהיבואן בחופשה)

הכ חשוב לי זה VFM (לא רכב ערום) וכח (אני מאמין שברכבים חדשים כל השאר כבר built-in)

לא מעוניין למתוח את התקציב - 210K על הכביש.

אני די נעול על הבחירה שלי ורגע לפני רציתי לדעת האם שווה להטריח את עצמי מול אלפא ו VW שהאמת חוץ מהעובדה שידני עולה על הפרק שוב לא רואה יתרון בהם.

אז האם יש עוד אופציות ומה אני מפספס ?

תודה תודה

פורסם

לך תעשה סיבוב על פיקאסו C4 קצר. בובה של אוטו למשפחה כזו שאתה מתאר, מאובזר יופי, מרווח מאוד וגם חזק למדי, גם אם לא מפלצת תאוצה. שתי מגרעות בולטות הן הסמל בפרונט והמחיר הנמוך יחסית, במאמץ נפשי קל ניתן להתגבר.

פורסם

האם שקלת סקודה אוקטביה RS?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אבל הוא רשם שהוא נעול על קופרה.אז כנראה סגר על קופרה 210

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

לא יודע איך אבל שכחתי מה vrs בהחלט אבדוק אותה. לגבי ה ats אקפוץ לסוכנות הבוקר (למרות שאני פסימי במקרה הנל).

בכל אופן תודה עזרתם לי!

פורסם

^ תודה על העדכון משמח לשמוע.

הבסיס גלגלים ב vrs וגם בסופרב פשוט מדהימים שלא לדבר על התא מטען. אבל וזה אבל גדול, רוחב הספסל האחורי כמעט אותו דבר ולשבת בין בוסטר וסל-קל או כסא תינוק זה סיוט באותה מידה כמו בלאון הנוכחית שלי. לכן לא רואה סיבה לעבור אליהן.

בספסל האחורי בקאדילק בכלל לא הצלחתי לשבת..

ייעצו לי על ה Q50 מקווה שיהיה לי מספיק זמן לבחון אותה בכל אופן שוב תודה לעוזרים.

פורסם

לגיסי יש את הלאון החדשה (1.2 אבל זה לא העניין).

אני פשוט לא מבין איך הוא דוחס שם 3 ילדים - 2 בוסטרים וכסא תינוק או לחלופין 2 בוסטרים ואמא.

כמובן שזה בלי לדבר על התא מטען הלא שימושי בעליל, לי יש ג'טה ואני מבין לחלוטין את השימושיות של ה-RS.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם
קופרה על הכביש בימי מכירות הקרובים בפחות מ 210.

5 דלתות על הכביש? כמה פחות מ 210?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...