Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לייעוץ כיצד לפעול, נכנסו בי מאחור ולא רוצים לשלם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום

נכנס בי נהג מאחור במהירות נמוכה, ירד גשם חזק לכן לא הייתי מפוקס כלכך, צילמתי רק את רישיון הרכב (מסתבר שזו הייתה העברת בעלות, אני לא יודע אם היא הבעלות הנוכחית באמת), כלומר יש לי מספר רכב, במהלך שיחה (מוקלטת) הנהג מסר לי את הת.ז שלו ופרטים בסיסים עליו, החלטנו ללכת למוסך כלשהו שהוא מכיר, המוסך החליט שזה נזק מצחיק של 300 שקל ושהם יסגרו את זה בינם (מן הסתם המוסך הזה חבר שלו, הרמה שלו ירודה והוא כולו לא מקצועי בעליל, הוא גם הציע לי לעבור על החוק באיזשהו שלב ולעשות מקיף לתבוע את הביטוח שלי).

אמרתי יפה שלום, הלכתי למוסך אחר שאני מכיר, סה"כ קיבלתי הצעה של 1,800. כשסיפרתי על זה לנהג הפוגע, הוא החליט שהוא לא מעוניין לשלם לי שקל, וניפגש בבית המשפט. גם זה מוקלט ועוד שלל מילים 'יפות'.

מה כדאי לעשות? אין לי את פרטי הביטוח, אבל בוודאות יש לו צד ג', כך הוא אמר. הוא פשוט לא רוצה להפעיל אותו.

שלחתי לו את ההצעה מהמוסך שניגשתי עליו עם מכתב מעו"ד, ניגשתי למשטרה וביום א' אפגש עם חוקר תאונות דרכים, הצעד הבא זה בית משפט לתביעות קטנות? הבנתי שיש איזה דרך לדבר עם הביטוח שלי שיתבע את שלהם (גם לי יש רק צד ג'). בקיצור יש איזה מישור שלא פעלתי בו? תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...