Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*מתעלק על הדיון

אפשר לדרוש שלא יתקינו קודנית ברכב? חברת ביטוח תסכים לבטח רכב ללא קודנית?

מדובר בדאצ'יה סנדרו סטפווי.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הסנדרו שלי והסטפוואי של דוד שלי מבוטחות בלי שום דרישת מיגון, FYI

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תתחדשי. אני יכול להגיד, שהאוטו שלי כנראה סובל מאיכות הרכבה יותר נמוכה מהמיקרה שהייתה שלך. (Peugeout 107)

היה לי רשרוש מעצבן בדלת הימנית, יישמתי בדלתות הקדמיות זוג גומיות על קורת B והמצב עכשיו הרבה יותר טוב. רשרושים מעצבנים נעלמו, הדלתות יושבות טוב יותר ומשמעותית עכשיו יש פחות רעשי דרך ורוח.

השקעה של 5 דקות ו-40 ש"ח.

כל מכונית שתעבור דרכי מעכשיו, תקבל עיטוף של כל הדלתות בגומיות.

תתחדשי. החיפושית עדיפה על המיקרה בכל דבר כמעט.

חוץ מנושא צריכת הדלק.

פורסם

אתה יכול להעלות תמונה של הגומי?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא. ממש לא.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אמרתי במעמד הרכישה שאם ייגעו לי באוטו מתקינים מקומיים אז אני שורף את החנות.

פורסם

גם אצלי - סיאט איביזה חדשה ללא שום קודנית או איתוראן..

וכן רוב הסיכויים שהנציג של האולם יספר לך שיש לו הנחות מפה עד הירח ושאתה חייב לעשות את ההתקנות האלו בשביל הביטוח, אבל בתכלס זה כבר לא נכון היום

חוץ מרכבי ואג (שבמקרה שלהם צריך פשוט לעשות סקר שוק לפני שרצים לעשות ביטוח) רוב הביטוחים היום כבר לא דורשים מיגונים, מספיק להם המיגון הדיפולטיבי שמגיע עם הרכב (בד"כ זה נעילה מרכזית וצ'יפ על המפתח)

צריך לדעת לשאול ולבקש.. המתקינים בארץ על הפנים ולפעמים שוברים דברים בדרך של ההתקנה שלהם.

פורסם

כנ"ל אצלי. אין קודנית ולמעשה, כל מה שמותקן ברכב (חיישני חנייה, מצלמת רוורס, מערכות בטיחות וכד') הגיע איתו מהמפעל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...