Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. האם מכון בדיקה כחלק מבדיקה לפני קניה בודק תקינות של הטורבו?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לא, בנוסף מפורט בטופס הבדיקה שאין אחריות לטורבו.

פורסם

תוך כדי נסיעה תידע שיש בעיה רק שהוא ממש בסוף חייו, קרי- בד"כ שריקה חזקה, בנוסף צריכת שמן מוגברת ועשן כהה תחת האצה.

אפשר לבדוק ידנית אם יש חופש בציר, אבל זו רק בדיקה חלקית, ודרוש לפרק צנרת יניקה לצורך העניין.

פורסם

שורה תחתונה אין לי שום דרך לדעת. ובדיקה.לא תתן לי אינדיקציה לכלום? מה לגבי הטורבו של ימינו? עדיין רגיש ויש צורך.בדקה.סרק לפני ואחרי הנעה?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

השורה התחתונה לפי דעתי- רובם המוחלט של מכוני הבדיקה כותבים כל כך הרבה כסתח"ים שאי אפשר כבר להבדיל עיקר מטפל.

למעט בדיקה פיזית של תקוני צבע/פחחות ותאונות- אני לא רואה שום טעם בבדיקה במקומות כאלה.

אין תחליף למוסך שמתמחה בסוג הרכב הספציפי כדי לקבל נקודת מבט אמיתית, הבעיה שלא קל למצוא מקום כזה שגם יסכים לבצע בדיקה שכזאת.

אני חושב במגדשי טורבו חדשים כבר אין צורך לחכות, אבל יכול להיות שאני טועה.

מנסיוני- סקודה סופרב דיזל 2010- טורבו התפרק בשל כשל במנגנון הגיאומטריה המשתנה (אין קשר לשימון) לאחר 110K ק"מ.

כרגע הרכב עומד על 250K ק"מ והכול תקין.

טנדר מאזדה BT-50 2008- הגיע ל-390K ק"מ עם טורבו מקורי.

שני הרכבים עובדים קשה עם הרבה הנעות ביום ולא מחכים כלל לפני הכיבוי.

פורסם

אפשר לעשות מספר בדיקות - לפרק צינור יניקה ולבדוק האם יש חופש בציר הטורבינה, לבדוק האם יש סימני שמן בצנרת גדישה ובאינטרקולר, לנסות להקשיב לרעשים.

כמובן נזילות והזעות חיצוניות.

• תוכן חדש...