Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

לפני כשלושה שבועות, נורת ה-"בדוק מנוע" (צהובה) החלה לדלוק ברכבי, מאזדה 6 שנת 2008 (דגם "חדש"), ועשן החל לצאת ממכסה המנוע. במוסך המורשה בפ"ת, אחרי חצי יום של בדיקה, איתרו את התקלה בדמות קרע בצינור המתחבר לרדיאטור (ובעגה המקצועית מצנן), ועל הדרך אמרו שצריך להחליף את כל הרדיאטור כי הוא שבור (בעגה המקצועית "מקרן").

עזבו את זה ששחטו אותי במחיר, נכנסתי לזה בעיניים פקוחות. ועזבו את זה שלקח להם יומיים לסיים את הטיפול. אחרי שבועיים, שוב נדלקת לי נורת ה-"בדוק מנוע" והרכב מתחמם תוך 15 דקות עד למקסימום. הייתי הבוקר במוסך אחר שאני סומך עליו, והוא אומר שהלך הטרמוסטט. רכשתי טרמוסטט בחנות חלפים אמינה ותיקנתי אצלו והכל בסדר. אלא שהוא טוען שהטרמוסטט היה סתום לגמרי, וכאשר מחליפים רדיאטור, לפי הפרוטוקול צריך גם לבדוק את הטרמוסטט. ברור שלא בדקו אותו, לדבריו, כי מיד היו רואים שהוא סתום והיו מחליפים אותו.

רק אציין שהכניסו במוסך המורשה סעיף לחשבון שנקרא "בדיקה ואיתור תקלה" וגבו עליו 333 ₪ !!. מילא שחטו,

אבל כנראה שלא ממש עשו עבודה מקצועית.

שאלותיי: האם למיטב ידיעתכם, המוסך המורשה אכן היה אמור לבדוק את הטרמוסטט כחלק מהליך שגרתי של בדיקה הנוגעת לרדיאטור? האם יש לי מה לעשות בנדון מולם כעת? מה אתם מציעים?

תודה מראש!!

אסף

פורסם

לדעתי היו צריכים לבדוק, אך לצערך לא תוכל להוכיח שום אשמה שלהם בנושא.

גם החיוב על הבדיקה למרות שבוצע אצלם התיקון די מקומם.

בכל זאת- הטעות בסופו של דבר היתה שלך, היית צריך לחזור לאותו מוסך גם בפעם השניה. כך היית יכול לשאול לפשר הדברים ואולי גם להרוויח מעט כסף. לא נורא, בפעם הבאה (טפו טפו טפו).

נ.ב- לא ברור לי למה התכוונת ב"מצנן", רדיאטור בעברית= מקרן, כפי שאמרת.

• תוכן חדש...