Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומאו 146 שווה קניה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם סוף סוף אמא החליטה לקחת את הסובארו לעצמה ולקנות לי משהוא .... עכשיו התקציב הוא עד 25 אלף..... שמתי עין על האלפא רומאו 146 מצאתי אחת באינטרנט נשמעת נחמד כזה ... אני לא מכיר שום דבר ברכב הזה אז תעזרו לי איך הוא מבחינת ביצועים נוחות צריכת דלק טיפולים אחזקה וכו.... ועם זה רכב עם פוטנציאל לשיפורים קלים.... הינה מה שמצאתי באינטרנט...

הבן אדם רוצה עלייה 26 אלף....

אלפא רומאו 146 שנת 1996

יד-3

גיר רגיל

נפח מנוע -1600

ק"מ-80.000

הוא אומר שהוא מתחייב בבדיקה וכול מה שצריך יהיה לתקן יהיה על חשבונו עם טסט והכול...

בצבע אדום בלי מכות שאסי ובלי מכות בשילדה.....

המחיר לא מוזר קצת??(נמוך מידי)

פורסם

אלפא רומאו זה אוטו יקר מאוד להחזקה .. תכין את הארנק ...

דלק , חלקים, טיפולים במוסך, וגם אני מסתפק אם תצליח למכור אותו כשתירצה ,

תמיד אומרים שאלפא זה אוטו של אנשים שאוהבים להסתבך בחיים :-) יש רק יתרון אחד כמה שידוע לי שהוא גם חסרון אין הרבה על הכביש .

פורסם

כמו כל האיטלקיות, יש לה חסרונות ויתרונות ואם היא מתאימה לך תוכל להפיק ממנה הנאה מרובה. אני בהחלט מציע לך להכנס לפורום מועדון אלפא רומאו (לינק בחתימה שלי) שם תוכל לנהל שיחות מעמיקות עם בעלים של 146.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

גם אני חשבתי ללכת על הרכב הזה אך לאחר שבדקתי שלושה התברר שהן מתפרקות שלא לדבר על בעיות חלודה.

כל הפלסטיקים סדוקים מהשמש הים תיכונית, ובנסיעה הכל מקרקש .

אישית לא הייתי ממליץ בעיקר עקב עלויות התיקונים.

אבל הייתי ממליץ לך על ה21 שלי ;) ,פרטים בפרטי

album_pic.php?pic_id=971
פורסם

ערב טוב לכולם

( מסכנה האלפא הרגתם אותה) אני מסכים עים מה שאמרו איכות יצור לא בשמיים ונכון צריך קצת כסף ליישר קו ולתחזק אבל לחובב איטלקיות זהו רכב חביבה עים שילדה חמודה מנוע כמו שאלפא יודעים לייצר ולדעתי גם העיצוב מדליק. אבל אים אתה מחפש מכונית אמינה עים תיצרוכת דלק נמוכה זה לא הרכב בשבילך במיוחד אים זה רכב ראשון

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

הדור שלפני ה156(לפני 97') נחשב ללא אמין(לא שה156 ברמת אמינות של יפניות) ונתגלו בכמה מכוניות שאני יודע עליהן, מספר לא מבוטל של בעיות ,אומנם זוהי לא משוואה מדויקת שאלפא פירושה לא אמינה אבל קח זאת בחשבון.

• תוכן חדש...