Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 2001+- כרכב ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משתחרר אוטוטו ורוצה לקנות רכב חסכוני אך גם אמין וחזק שיכול לעלות לירושלים בלי לפחד.

ראיתי המלצות על פונטו אבל לדעתי היא חלשה תקנו אותי אם אני טועה, וגם יש לי נטייה לסמוך יותר על פולקסווגן וגולף לא בא בחשבון.. איך הפולו מבחינת אחזקה דלק ואמינות ( ידנית בלבד )

אגב התקציב הוא סביבות ה10 אלף

פורסם

בתקציב הזה אתה יכול להביא גם 2002 ואולי 2003.

הרכב מספיק חזק, די אמין, התחזוקה שלו לא זולה כמו קוריאניות אבל בהשוואה לשאר האירופאיות לדעתי היא סבירה מאוד.

אם אתה עולה לירושלים לעיתים קרובות, אל עדיף רכב עם מנוע גדול יותר? סטייל מאזדה 323? או שאתה פחות מתחבר?

פורסם

אני לא הייתי ממהר לפסול רכבים אחרים.

פונטו ספייס עם 80 כ"ס יכולה לעשות את זה בסדר גמור, ואם היא מטופלת כראוי היא לא תתחמם או תתקע לך באמצע הדרך. (זה אגב נכון לגביי כל רכב)

כמו שנאמר לך התחזוקה יקרה יחסית.

אם אתה מחפש משהו חזק, זה קצת בעייתי בתקציב הזה. נסה לשקול אולי פג'ו 206 עם מנוע 1.6. יהיה קשה למצוא בתקציב הזה, אבל אולי עם חריגה קלה תמצא אחת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לגבי 206 אני לא מעוניין ובטח שלא בתוספת מחיר, הפונטו נדיר למצוא 80כס שמורה וגם אני קצת מפחד מהם אבל לא נפתח את זה, יש לי חיבור מאוד טוב עם הפולו ועליו אני רוצה פרטים ובנוסף לא אני לא שולל רכב גדוח כמו הדוגמא שלך אבל זה גם יותר דלק לא?

פורסם

זה לא משנה איזה רכב תקנה, כל עוד קנית רכב שמור מאוד מכל הבחינות, הוא יהיה קניה טובה, יעלה לירושליים, ירד ליממלח ויחזור.

תקפיד:

• לקנות אך ורק מהבעלים הרשום
  • לקנות אך ורק רכב מיד שניה לכל היותר (2 בעלים קודמים)
  • לקנות רכב שהבעלים החזיק תקופה ארוכה
  • לקנות רכב שבידי הבעלים את כל היסטוריית הטיפולים והתיקונים
  • לקנות רכב שנראה טוב מאוד פנים וחוץ

בהצלחה.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

יהיה כמעט בלתי אפשרי למצוא את כל מה שאמרת ברכב כזה ישן, אפשר פרספקטיבה כמה כסף יעלה לי אחזקה אם אני אסע בסביבות ה50 קמ ליום?

אגב אני מחפש רכב מתחת ל160 קמ אני מגזים? להתפשר על יותר?

פורסם
יהיה כמעט בלתי אפשרי למצוא את כל מה שאמרת ברכב כזה ישן, אפשר פרספקטיבה כמה כסף יעלה לי אחזקה אם אני אסע בסביבות ה50 קמ ליום?

אגב אני מחפש רכב מתחת ל160 קמ אני מגזים? להתפשר על יותר?

תעשה חיפוש נכון ותראה שיש לא מעט מכוניות שעומדות בכל הכללים האלה.

לא תצטער.

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
תעשה חיפוש נכון ותראה שיש לא מעט מכוניות שעומדות בכל הכללים האלה.

לא תצטער.

דב

יש לך המלצה לכמה קילומטרז' לחתור ואיזה הכי גבוה להסכים?

פורסם
איזה פולו זה הקלאסקיק או הרגילה? אם זו הקלאסיק להתרחק כמו מאש, אמינות נמוכה מאד, בעיות חשמל

רגילה אבל לא באמת מפריע לי איזה לאחי יש את הקלאסיק הוא מאוד מרוצה

פורסם

אני ממליץ לך על סקודה ניו פליסיה 1.6 או פביה ישנות, גם הונדה סיוויק רכב אמין במיוחד אבל כל רכב שאתה קונה זכור:

- תמיד לקחת לבדיקה לפני קניה ולהתייעץ עם מוסך לגבי התוצאות.

- תמיד לזכור שהקניה זה הכסף הקטן- ביטוח עולה הרבה, כנ"ל דלק, טיפולים וכמובן הוצאות בלתי מתוכננות- קנה תמיד בפחות ממה שיש לך כדי שישאר לך בצד כסף לכל הדברים האלה.

- אל תקנה מכוניות צרפתיות או איטלקיות בלי שיש לך עוד כסף כדי להשקיע בבעיות בלתי מתוכננות.

• תוכן חדש...