Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רשמת כמה מקדמה ? כמה תשלום חודשי איזה שנה עם עליית חודש

אני נמצא כאן עם מחירונים 5 שנים אחורה תרשום את כל הפרטים מסודר בדיוק כמה שילמת ואני יראה לך שעישת עיסקה לא משתלמת בעליל , ויחד עם זאת לקחת רכב השכרה ליסינג פשוט ולא מפנק אבל זה הבעיה בליסינגים יש רק יונדאי קיה או מאזדה.(רכבים מאד זולים )

• תגובות 141
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה.

אתה צודק. לגמרי דפקו אותי.

גם עם הרכב הלא מאובזר (שהיה לו סאנרוף, גאנטים, הגה וידית הילוכים מצופים עור, מראות מתקפלות חשמלית) וגם עם המחיר שאתה לא יודע מה הוא.

מזל שבאת.

פורסם
עשיתי בעבר המון חישובים באקסל לגבי עסקאות ליסינג.

צריך להבין שקונים פה 2 מוצרים:

1. קונים רכב.

2. קונים תוכנית מימון.

הנוחות האמיתית היא לא שלא צריך להתעסק עם מכירת הרכב (תמיד יש ברירת מחדל לעשות טרייד אין), אלא שלא צריך להחזיק ביום הרכישה את מלוא סכום שווי הרכב בעו"ש.

לרוב האנשים אין 100-140 אלף ש"ח בעו"ש להביא במזוודה מחר לסוכנות.

חברת הליסינג מרוויחה עליך רווח נטו ממכירת המוצר השני שהוא תוכנית המימון.

בשורה התחתונה של כל החישובים, אם יש לך מזוודה עם 100-140 אלף ש"ח להביא לסוכנות, תמיד עדיף לקנות בפרטי.

במקרה הכי גרוע תמכור אח"כ בטרייד אין שיש שם נוחות של מפתח תמורת מפתח, לא להתעסק בשיחות טלפון אינסופיות עם מתעניינים וכו', ובצד ההפסד ייתנו לך 10%- ממחירון. אבל עדיין גם איתו, עלות תוכנית המימון באופציית הליסינג גבוהה יותר, קרי הליסינג יעלה יותר.

לדוגמא רכב 140 אלף ש"ח (הקטגוריה המשפחתית הפופלרית בארץ) זה בד"כ 8,000 מקדמה ועוד 2,500 כל חודש כפול 36, כולל טיפולים וביטוחים (לא כולל טסט אבל נזניח).

סה"כ כמעט 100,000. באופציה השנייה משהו שחדש עולה 140 תמכור אחרי 3 שנים בטרייד אין (שם יתנו לך מחיר נמוך ממה שתקבל ביד2) נניח ב- 70. קרי זה עלה לך 70. תוסיף 3 שנים של טיפולים ביטוחים אגרות זה עוד כמה? 20? אז סה"כ עלה לך 90. שזה קטן מ- 100. והנוחות בסוף ה- 3 היא אותה נוחות-מפתח במפתח. מוכן להתפשר על זה ולמכור ביד2? אז במקום למכור ב- 70 אין סיבה שלא תצליח למכור שמור אחרי 3 שנים שעלה כחדש 140 ב- 85 ואז כבר ממש הרווחת.

העסקה היא עסקת קומבינציה כוללת מספר מרכיבים, כשצריך להבין שאתה משלם על כולם:

1. רכב (בעיקר ירידת ערך)

2. מימון

3. ביטוחים

4. טיפולים

5. צמיגים מגבים ומצבר

6. שירות מכירה לרכב החדש

7. ביטוח ירידת ערך

מבחינת עלויות - הן יותר נמוכות ממה שציינת. במבט מהיר מצאתי יונדאי איוניק ב-2000 לחודש, asx ב-1950 וספורטאג' ב-2,150.

ככה שהפער קטן בהרבה ממה שציינת.

פורסם

איפה ראית איוניק ב2000 (למשל)? לינק?

איכשהו ההרגשה שלי שאנשים (ואולי גם אתה ) שוכחים לשכלל את המקדמה בעלות החודשית...

פורסם

איכשהו ההרגשה שלי שאנשים (ואולי גם אתה ) שוכחים לשכלל את המקדמה בעלות החודשית...

איוניק בנטוליס של שלמה סיקסט - 2099 שח לחודש פלוס 7900 מקדמה. כולל ביטוחים וטיפולים.

פורסם (נערך)
ויחד עם זאת לקחת רכב השכרה ליסינג פשוט ולא מפנק אבל זה הבעיה בליסינגים יש רק יונדאי קיה או מאזדה.(רכבים מאד זולים )

אתה טועה ומטעה, לדוגמא:

פיג'ו 3008 פרימיום בנזין בפריים ליס - 2950 שח לחודש, 7900 מקדמה.

סקודה אוקטביה 1.5 אקסקלוסיב בפריים ליס - 2199 שח לחודש.

אקליפס קרוס InStyle בשלמה סיקסט - 2459 שח לחודש, 7900 מקדמה.

כל המחירים כוללים ביטוחים וטיפולים.

עריכה אחרונה על ידי Acoca_N
פורסם (נערך)
איוניק בנטוליס של שלמה סיקסט - 2099 שח לחודש פלוס 7900 מקדמה. כולל ביטוחים וטיפולים.

הפירסום קצת שונה

https://www.shlomo.co.il/car/%D7%9C%D7%99%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%92/24610/%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-%D7%90%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A7/

זה 2450~ אם תוסיף את המקדמה לחודשי... מחיר די מקובל גם בליסינג מסחרי ודי סביר בענף.

אגב, אישית, אני 5 שנים איתם (מטעם חברה), וכעת העדפתי לרכוש אצלם רכב חדש קטן במקום ("0 ק"מ"' , לא נוסע קילומטרז שנתי גבוה)).

עריכה אחרונה על ידי rafid
פורסם

המחיר שתראה באתר שלהם זה לא אותו המחיר כמו שתקבל מסוכן המכירות בפגישה...

ד"א, איזה רכב רכשת אם אפשר לשאול? (גם מחפש רכב קטן נוסף)

פורסם

OK, אז נוריד 100 ש"ח...

ברור שמותר... רכשתי אצלם i10 PRIME. אחרי כל ההנחות/הטבות/שווי-ערך/הנחת-מועדון יצא 65.5K~ . הגעתי גם למסקנה אז, שאוויס די זולים במכירות בדגמים מסויימים (אחרים)...

פורסם
לא רשמת כמה מקדמה ? כמה תשלום חודשי איזה שנה עם עליית חודש

אני נמצא כאן עם מחירונים 5 שנים אחורה תרשום את כל הפרטים מסודר בדיוק כמה שילמת ואני יראה לך שעישת עיסקה לא משתלמת בעליל , ויחד עם זאת לקחת רכב השכרה ליסינג פשוט ולא מפנק אבל זה הבעיה בליסינגים יש רק יונדאי קיה או מאזדה.(רכבים מאד זולים )

שכחת גם אוקטביות, גולפים, ג'טות, לאון (ראיתי כמה) איביזה החדשה (ראיתי כמה) אאוטלנדר..

בקיצור, לרשימה שלך יש לאן לגדול

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

הגבתי להודעה של רוכב נוהג - הוא התייחס למקדמה בנפרד ודיבר על תוספת של 2500 שקל אליה.

איוניק ב-2000 יש באויס בהייטק זון עם מקדמה של 7500 ל-30 חודשים (סה"כ 2,250 שקל לחודש).

פורסם
שכחת גם אוקטביות, גולפים, ג'טות, לאון (ראיתי כמה) איביזה החדשה (ראיתי כמה) אאוטלנדר..

בקיצור, לרשימה שלך יש לאן לגדול

דוקא מצ'מפיון הייתי נמנע בעיסקה שכל מטרתה היא הורדת סיכונים. לפחות בסקודה, סיאט ופולקסוואגן (לא יודע לגביי אאודי), האחריות בליסינג הפרטי היא רק של שנתיים בעוד העסקה היא לרוב ל-3 שנים. כל תקלה בשנה השלישית היא על הלקוח.

בכל שאר המותגים יש אחריות מחאה בכל תקופת העסקה

פורסם

רוב העסקאות אינן כדאיות, מידי פעם יש עסקה מעולה, אבל חייבים לעשות עבודת שטח טובה בין החברות, העסקאות הטובות הן כשמחליפים דגם ולכן מנסים למכור מלאים.

אני הצלחתי לעשות עסקה על שברולט אקווינוקס LT במחיר של 1580 שח ועוד 400 שח לחבילת האקספרס, יותר זול מיונדאי איוניק למשל, והרכב הרבה יותר מפנק ומרווח.

• תוכן חדש...