Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי קנה את הרכב הזה לפני חודשים בודדים וזה רכב קצת חלש לטעמו . איזה שיפור קטן אפשר להשים לו? לא משהו רציני משהו נחמד

פורסם

פחית ריח.

ועכשיו ברצינות- לרכב עם מנוע אטמוספרי בסד"ג של ההונדה (1.8 ליטר אם אני לא טועה) קשה מאוד להציע משהו לא רציני. אין תוכנה שתעלה לך את ההספק והמומנט באופן מורגש, אם בכלל. אתה/אבא יכולים להתקין פילטר פתוח, אבל שוב, זה לא יתן שומדבר.

אני בספק אם אבא שלך ירצה להיכנס לפרויקט שכולל השתלת טורבו כי זה בור ללא תחתית מבחינה כלכלית וזה כבר שיפור מאוד רציני (החלפת גיר, קלאצ' מחוזק, בלמים משופרים וכו' וכו').

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם
פחית ריח.

ועכשיו ברצינות- לרכב עם מנוע אטמוספרי בסד"ג של ההונדה (1.8 ליטר אם אני לא טועה) קשה מאוד להציע משהו לא רציני. אין תוכנה שתעלה לך את ההספק והמומנט באופן מורגש, אם בכלל. אתה/אבא יכולים להתקין פילטר פתוח, אבל שוב, זה לא יתן שומדבר.

אני בספק אם אבא שלך ירצה להיכנס לפרויקט שכולל השתלת טורבו כי זה בור ללא תחתית מבחינה כלכלית וזה כבר שיפור מאוד רציני (החלפת גיר, קלאצ' מחוזק, בלמים משופרים וכו' וכו').

הבנתי ..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...