Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

יוצא כך שדיי נמאס לי להשתמש בצינור כל פעם שאני שוטף אצל ההורים, אני רוצה לרכוש גרניק ולפתור את כאבי הראש ע"י פתיחת דלת לכאבי ראש מצד אחר.

אז אם אפשר המלצות לגרניק נחמד שיעשה עבודה על רכב קטן כמו 500 / קיה סיד של הגברת (לא זה לא אמור להיות להיפך :p )

קיבלתי המלצה על קארשר 110 שיש בוואלה שופש במחיר זול יחסית של 400 ש"ח, הבנתי שיש להם חולשה רצינית במנועים מפלסטיק שקורסים? לוותר?

רב תודות.

נ.ב התקציב הוא 500 ש"ח, אפשר קצת למתוח כי אני מתאר לעצמי שאצטרך מקציף נורמלי.

Opel Adam S 2017

פורסם

אל תשכח שהמכשירים בטווחים הזולים מגיעים עם צינור של 2-3 מטר וזה אומר לזוז עם המכשיר לכל צידי הרכב.

קרשר נותנים אחריות שנה בלבד לכן כדאי לקחת דגם אמין יותר.

לי יש את הK4 ואני מבסוט ממנו למעט הצינור הקצר מדי לטעמי של 6 מטר.

פורסם (נערך)

גם הקרשרים היותר יקרים המנועים מפלסטיק, אם אני זוכר נכון רק מדגם הk4 המנועים אלומיניום, כך שלא הייתי לוקח משהו פחות מזה, שווה גם לבדוק ממה המנועים של המכונות הפשוטות של לאבור עשויות.

עוד דבר גם על הקרשר k4 יש מגבלה של חצי שעה עבודה רצופה.

נסיוני עם המכונות של קרשר הוא לא טוב.

לי הייתה k2.100 ולחבר יש k2.425 ולשתיהן הייתה בדיוק את אותה התקלה, מנוע נוזל חוסר יכולת לייצר לחץ עקב כך.

עריכה:

מברור זריז בגוגל מסתבר שאפילו המכונה הכי פשוטה של לאבור המנוע שלה עשוי מאלומיניום, הדגם הוא MISTRAL 110.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

תודה רבה

אני מתכוון לעבוד על רכב קטן עם דיי הרבה מרחב בחניה, ככה שיותר מ 2-5 דק' של עבודה על הרכב אין לי מעבר לכך שימוש, הוא יהיה בעיקר כדי להעיף חול וכדי להקציף מדי פעם ככה שאני לא מוצא סיבה ללכת על משהו ממש יקר.

כבל קצר לא קריטי לי, מקסימום אפשר להחליף לא?

אריק אם ככה כדאי ללכת על הלאבור?

מה עם ה Mistral 110 שלהם?

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

טוב אני לא יכול לערוך את התגובה, אבל האם יש מיכל הקצפה שיכול להתאים ל LAVOR הנ"ל? הבנתי שמה שמגיע דיי קטן.

Opel Adam S 2017

פורסם

מחיר יקר מאוד למקציף ביחס למכונה עצמה, מה שמגיע איתה לא מספיק? מה עם איזה סיני ב20 דולר?

פורסם (נערך)

שים לב שמדובר על מוצר מתצוגה, לא יודע כמה זה חכם לקנות מוצר כזה מתצוגה.

בכל מקרה אם אתה מזמין אשמח אם תוכל לרשום חוו"ד קצרה.

הmistral על פי זאפ עולה 475 כחדשה.

יש לך את הדגם הזה

http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%AA-%D7%A9%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%94-W1700-LAVOR-%D7%93%D7%92%D7%9D-NINJA/pi1OT5B958CA?sct=r%3d4%26q%3dwildcard%3a*lavor*+OR+lavor%26ct%3dc%26url%3dhttp%253a%252f%252fwww.wallashops.co.il%252fa38%252fpi-1OT5B958CA.aspx

שבזאפ עולה 575 חדש, ככה שהמחיר בוואלה שופס (500 ש"ח כולל משלוח) נראה טוב.

השאלה מה טיב המכונה הנ"ל, לא הצלחתי למצוא שום ביקורת ברשת.

עריכה אחרונה על ידי באטרף
פורסם

מה איכפת לך אם זה מתצוגה? אז במקום לשבת בקופסא המכונה ישבה בתצוגה,כל עוד אין נזקים פיזים לא צריכה להיות בעיה, אין שום דבר שמתכלה במכונה הזו רק מעצם העובדה שהיא לא הייתה בקופסא.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

האמת שלא משנה לי אני פשוט לא יודע באיזה מצב מגיע המוצר באם היה בתצוגה.

אז להשאיר את ההזמנה כפי שהיא אתה אומר? יש לך התנסות עם מוצרי תצוגה?

Opel Adam S 2017

פורסם
מה איכפת לך אם זה מתצוגה? אז במקום לשבת בקופסא המכונה ישבה בתצוגה,כל עוד אין נזקים פיזים לא צריכה להיות בעיה, אין שום דבר שמתכלה במכונה הזו רק מעצם העובדה שהיא לא הייתה בקופסא.

אם המוצר מתצוגה זה אומר שהשתמשו בו ולא מעט.. השאלה איך שמרו עליו.

מודה שאני לא יודע מה כרוך בתחזוקה שוטפת של גרניק אבל אם קיימת כזאת רוב הסיכויים שהיא לא באמת בוצעה.

מצד שני אם אין כזאת אז זו אופציה.

• תוכן חדש...