Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו תנור Miele H4210B ונשבר הזכוכית הפנימית ביותר מבין 3 הזכוכיות שיש.

1. האם רק אצל היבואן ניתן אולי להשיג זכוכית כזו?

2. למישהו יש מושג מה ההשלכות אם ממשיכים להשתמש בתנור עם 2 זכוכיות בלבד?

פירקתי את הדלת ואת הזכוכית האמצעית לצורך ניקוי

אך איני יודע איפה אפשר לתקן זאת?

תודה

פורסם

אם שאר הזכוכיות באותו הגודל וניתן לפרק אתה יכול לקחת מידות, לבקש מזגג להכין חתיכה מחוסמת ועמידה לחום.

כמובן כדאי לבדוק עם היבואן לפני שמחפשים תחלופות.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

???

אצלי בתנור קינג נשברה הזכוכית [החיצונית].

טכנאי ביקש עבור ביקור 250 ש"ח + 350 ש"ח עבור הזכוכית.

רכשתי במחסן היבואן ברמת גן ב150 ש"ח, והחלפתי לבד [אין לי יידע מוקדם].

800 ש"ח רק על הזכוכית, או כולל ביקור ועבודה?

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

~

אני מבין שמדובר בזכוכית האמצעית? קח בחשבון שבתנורים קצת יותר פשוטים יש בסה"כ שתי זכוכיות שמספקות בידוד חום הולם. כלומר סביר להניח שהתנור שלך יוכל להמשיך לפעול באופן תקין גם ללא הזכוכית הזאת, רק הדלת תהיה קצת יותר חמה בחוץ.

אם אתה בכ"ז רוצה להחליפה, אז כמו שנאמר כאן - גש לזגג הקרוב אליך עם מידות ובדוק כמה תעלה חתיכת זכוכית מחוסמת בגודל המתאים ובעובי 3-4 מ"מ. רק תוודא שהקצוות שוייפו לאחר החיתוך, אחרת זה עלול להסתיים לא טוב.

פורסם

זו הזכוכית הכי פנימית, שסופגת את מירב החום.

השאלה אם ניתן להמשיך להשתמש בתנור בלעדיה?

ואיך אני יכול להיות בטוח במידות שצריך לזכוכית?

פורסם
~

אני מבין שמדובר בזכוכית האמצעית? קח בחשבון שבתנורים קצת יותר פשוטים יש בסה"כ שתי זכוכיות שמספקות בידוד חום הולם. כלומר סביר להניח שהתנור שלך יוכל להמשיך לפעול באופן תקין גם ללא הזכוכית הזאת, רק הדלת תהיה קצת יותר חמה בחוץ.

אם אתה בכ"ז רוצה להחליפה, אז כמו שנאמר כאן - גש לזגג הקרוב אליך עם מידות ובדוק כמה תעלה חתיכת זכוכית מחוסמת בגודל המתאים ובעובי 3-4 מ"מ. רק תוודא שהקצוות שוייפו לאחר החיתוך, אחרת זה עלול להסתיים לא טוב.

אין מחוסמת עם קצוות חדים תמיד יש פאזה במחוסמות

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

~

מז"א להיות בטוח? פירקת אותה, לא? אתה לא רואה מה הגודל שנכנס שם? אולי יש אטם מתחתיה שאפשר למדוד?

כמו כן, משיקולים פשוטים של עלות יצור, אני מניח שהיא באותו גודל כמו הזכוכית האמצעית (ואולי אפילו מאותו חומר) - אפשר לנסות להרכיב אותה במקום זו שנשברה ולבדוק אם המידה מתאימה. אפשר גם לשאול את היבואן שהציע לשלוח לך אחת חדשה, או לחפש את המידע הזה ברשת.

תנור אפייה מגיע לטמפ' של 200-250 מעלות בשימוש רגיל, 500 בהפעלת הניקוי הפירוליטי. זגג מנוסה ידע להציע לך זכוכית בעובי ובהרכב הנכון כדי לעמוד בחום הזה, אבל את המידות תצטרך לדעת.

אין מחוסמת עם קצוות חדים תמיד יש פאזה במחוסמות

מידע שימושי. אתה רוצה גם להסביר למה?

פשוט אחרי שראיתי איך עובדים הזגגים בנתניה, אני סקפטי לגבי קביעות כמו "תמיד" או "אין דבר כזה".

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

אני לא יודע למה אני פשוט יודע מ3 ספקים שונים שלא קיימת זכוכית מחוסמת בלי שקודם עושה לה פאזות. אשאל פעם הבאה שאחד הספקים יהיו אצלי ואעדכן

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

קנית Miele - החלקים בהתאם. כמו חלקי חילוף לרכב יוקרה.

אישית הייתי פונה ליבואן - אינך יודע באיזה תנאים הזכוכית אמור לעמוד, לא הייתי מסתכן בזכוכית שאינה מסוגלת לעמוד בטמפרטורה ובהפרשי הטמפרטורות של התנור, וגם לא באיטום לא שלם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...