Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא נכון,כל מקום שמכבד את עצמו לא משאיר אפילו מילימטר.

הגומייה לא תקלף את החומר בחיים.

בהרבה מקומות בינוניים משאירים את הרווח הזה כי קל יותר לעבוד ככה.

אין הבדל מבחינת עבודה בכלל, תסתכל סרטונים של אנשי מקצוע בתחום ותראה שכולם משאירים את הרווח הזה.

פורסם (נערך)

אני מכיר את העבודות של רוב המקומות המקצועיים בארץ,מעולם לא ראיתי שנשאר רווח.

יתכן והם עשו את הפילם קצר מידי בחלקו התחתון ולא רצו לבזבז חומר.

ובטח שיש הבדל בעבודה,קשה לבצע את החיתוך מושלם בחלקו העליון של החלון ואפשר לפצוע את הפלים בצורה שתצטרך לחתוך שבלונה שלמה שוב.

ואצלי כבר שנתיים יש השחרה על החלונות,מקדימה אני פותח אותם כל יום כמה וכמה פעמים ואין שום התחלה של קילוף.

אולי ברכב של פותח השרשור יש בעיה נקודתית שהגומייה צמודה מידי, אך אני לא מאמין כי החלון נכנס יותר מאשר הרווח שהם עשו,אז בכל מקרה יש מגע בין הגומייה לבין הפילם.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

שימו לב, יש מקומות שמשתמשים בחומרים מעולים כגון של חברת LLUMAR ושל 3M שמסנני קרינה וחום.

העבודות האלו עולות הרבה יותר מאיזה מדבקה מאיביי או מה שרוב "המושפעים" הצעירים עושים.

ממה שיצא לי לראות, מקומות כאלו נותנים 10 שנים אחריות. אין מה לפחד במקרים כאלו.

פורסם
שימו לב, יש מקומות שמשתמשים בחומרים מעולים כגון של חברת LLUMAR ושל 3M שמסנני קרינה וחום.

העבודות האלו עולות הרבה יותר מאיזה מדבקה מאיביי או מה שרוב "המושפעים" הצעירים עושים.

ממה שיצא לי לראות, מקומות כאלו נותנים 10 שנים אחריות. אין מה לפחד במקרים כאלו.

ומה זה רלוונטי אם הם לא יודעים לעבוד?

אישית אני לא הייתי מקבל דבר כזה.

שילמתי קרוב ל1000 ש"ח השחרה לרכב קומפלט,כל החלונות ואם זה היה יוצא פחות ממושלם הייתי מבקש שיעשו שוב,ואכן חלון אחד יצא לא 100% ובלי לחשוב פעמיים עשו לי אותו שוב,עשיתי אצל PDR+ שנקראים גם nanosun.

אם תרצו אצלם לכם ותראו שאין אפילו שמינית מ"מ רווח.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מאמין לך כי ברכבים אחרים שהיו לי חלונות שעשיתי גם לא נשאר המרווח הזה. בכל אופן מחר אצור איתם קשר. מה ביקשתי כולה חלונות .ניהיה מעיק

אין צורך בחתימה....

פורסם

אדם, לא ראיתי את התמונות.

תשמע, הפילם הזה מאוד יקר ואיכותי ואני גם לא הייתי משלים עם עבודה שהיא לא גמורה ב100 אחוז.

השאלה לבעלי הנסיון האם זה לא צריך להיות ככה ?

לי שביצעו את ההשחרה לפני כשנה יש לי עד היום מלא בועות במשולשים וכבר לא הלכתי לטפל בזה.

אבל ברמה כמו שלך זה כבר משהו אחר.

פורסם

נראה בדיוק אותו דבר. הקטע שבסרטון זה נראה בכל החלונות זהה מאוד כך שזה לא בוצע עקב טעות. מעניין

אין צורך בחתימה....

פורסם

ישבתי וקראתי בפורומים של טינטרים. זוהי שיטת עבודה. ישנם כאלה שלא משאירים וישנם כאלה שכן משאירים בטענה שהחלון יחזיק מעמד שנים ארוכות יותר.

אין צורך בחתימה....

פורסם

טוב שלא מיהרת לשפוט. בדרך כלל מקומות עם חומרים כאלו שנחשבים גם שם דבר בציפויים יעשו עבודה הכי נכונה שיש. עם 10 שנים אחריות בלי קשר אתה יכול להיות רגוע. בהצלחה בכל מקרה גם אני רוצה להכהות.מחדש בהזדמנות עם הפילם של לומר. ממש איכותיים.

פורסם
דימה ושי לא יקחו עבודה בלי לפרק פנלים של הדלתות. זה א'-ב'.

סליחה אבל זה נשמע לי כמו שטויות.

פירוק פנלים לצורך העבודה נשמע רק כמו חוסר ידע/ חוסר ציוד מתאים.

אפשר פה לראות עבודת השחרה בהדבקה על רכב מבלי לפרק כלום:

(חלקים רלוונטים: 11:00-12:00. 17:30-18:30)

לא רואה שום סיבה ללמה צריך לפרק/ לשחרר דופן של דלת.

אין לי שום נסיון בזה אז אם אני טועה עוד פעם סליחה ואשמח להסבר.

בנימה זו, אשמח להמלצה על מקום טוב בצפון שעובד בשיטה דומה מבלי לפרק שום כלום!

תודה.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

יש רכבים שאין גישה לחלק התחתון של החלון כי הדיפון מפריע, וחוץ מזה הרבה יותר נוח לעבוד אחרי שאתה מפרק את הדיפון, יש מקומות שמפרקים ויש מקומות שלא.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...