Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בתושבות שונות, למרות שהן מאוד דומות.

איך אני יודע? בגלל המחיר :wink:

184477- כ-293 ש"ח

1844A9- כ-347 ש"ח

זהו המחיר במורשה, אפשר להשיג לפחות 10% הנחה. במחיר כזה לדעתי שווה להשקיע במקורי.

אספר לך מנסיוני- בעבר החלפתי תושבת מנוע תחתונה ב-307 שלי בבוקסה של SASIC.

כבר אחרי 30k ק"מ ופחות משנתיים הופיעו קרעים ורעידות, הפעם אני מרכיב מקורית.

אם תרצה שאבדוק מה המק"ט המתאים אצלך- תעלה מספר שלדה.

פורסם

בדקתי בסרוויס בוקס, המקט שאני צריך זה 1844A9

אבל משום מה גם במחירון של גאן וגם בשל לובינסקי לא ראיתי אותו.

בכל מקרה המחיר לא בהכרח בגלל שיש כזה הבדל בינהם, זה יכול להיות יותר יקר בדלל חוסר ביקוש לעומת השני.

בכל מקרה עד כמה זה קריטי לקחת את היקר יותר ולא את הזול יותר?

פורסם

אם אין הבדל- למה להוציא אותה תושבת בשני מקט״ים? אני לא רואה בזה היגיון, לכן פשוט הייתי נצמד לסרוויס בוקס. תוכל לשאול בלובינסקי- למרות שקשה לי להאמין שתמצא תשובה רצינית. אני בדקתי במחירון הישן, הוא כבר לא מופיע באתר שלהם, אבל עדיין נמצא ברשת.

פורסם
אם אין הבדל- למה להוציא אותה תושבת בשני מקט״ים? אני לא רואה בזה היגיון, לכן פשוט הייתי נצמד לסרוויס בוקס. תוכל לשאול בלובינסקי- למרות שקשה לי להאמין שתמצא תשובה רצינית. אני בדקתי במחירון הישן, הוא כבר לא מופיע באתר שלהם, אבל עדיין נמצא ברשת.

לדעתי מיותר להוסיף עוד 150 ש"ח בשביל משהו שלדעתי כמעט זהה ובספק אם יורגש הבדל כלשהו

בכל אופן גם אם אני נכנס לקטלוגים של חברות מוכרות כמו FEBI, למפורדר וכדומה, המקטים שאני מקבל לפי בחירת דגם הרכב נותן מקטים שבהשוואה שלהם הוא משווה ל-184477

אז לפי מה שאתה אומר לשום חברת חלפים אין תושבת חליפית שמתאימה ל-1844A9

פורסם (נערך)

אם אתה חושב שלכל מוצר מקורי תמצא חליפי של פבי/למפורדר וכו אתה טועה. זה ששם מפנים אותך למקט שונה לא אומר שזה אותו דבר. שוב- אני לא יודע אם יש הבדל ואם כן כמה הוא מהותי. אבל דווקא בגלל שאני לא יודע, הייתי נצמד למקור. אין כאן ויכוח- זה פשוט עניין של צורת חשיבה. בכל מקרה בהצלחה

עריכה-

העניין סיקרן אותי אז בדקתי בסרוויס בוקס.

אם אתה עושה חיפוש לפי דגם הרכב יתקבלו שני המקטי"ם.

לפי הכתוב- 184477 הוא המק"ט הראשון (כלומר עד מספר שלדה מסויים), ו1844A9 הוא השני (כלומר מאותו מספר שלדה והלאה).

כמו כן לפי מה רשום שם יש הבדל בקוטר התושבות.

עריכה אחרונה על ידי botzek1
  • תוכן חדש...