Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים של blacklion

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל צמיג עם שם אקזוטי כזה מקורו אי שם בסין.

תפסיק לנסות לחסוך כמה גרושים (על פני תקופת השירות של צמיגים), ורכוש צמיגים מחברה מוכרת ומדגם מומלץ.

פורסם
מותג אמריקאי לצמיג סיני תוצרת sailun.

ומה זה אומר על איכות הצמיג?

בלי קשר, אפשר המלצות על כמה חברות נורמליות ולא יקרות מדי?

• אחראי פורום
פורסם

בהכללה כל המותגים האלה זה זבלה. תעשה לעצמך טובה ותתרחק.

פאלקן, קומהו, אלה דוגמאות לצמיג מרכז טבלה בסדר גמור במחיר סביר.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כל פעם אני צוחק מחדש על השמות ההזויים שיצרנים נותנים למוצרים שלהם לרכב.

החל מפילטר שמן של חברת ארנב (RABBIT) ועד "האריה השחור" כמו שהבחור כאן ציין את שמו של הצמיג...

בכל מקרה, התרחק מצמיגים סיניים, בטח כאלו שאין לאף אחד נסיון איתם.

פורסם

אני מת על אלה שאומרים "אבל זה אוטו ישן שנת 2000 מה זה משנה הצמיגים"

פשוט ראש בקיר אין טעם להיכנס לוויכוח עם אנשים כאלה.

ב200 שקלים שאפשר לחסוך על מותג סיני אפשר לקנות צמיג של גודייר, פלאקן, דנלופ וכו'.

מה מידת הצמיגים שלך?

פורסם

לכל אלה שממליצים על פאלקן.

משום מה רוב הצמיגיות שהייתי אצלן מציעות פאלקן במחיר זהה לקונטיננטל/מישלין שאפשר להשיג בפנצ'ריות אחרות.

אם עד היום היתרון של פאלקן זה צמיג סביר במחיר שאפשר לרכוש סיניים - במצב הזה כבר אין טעם לרכוש אותו, למרות שהבנתי שהרבה נהגים ממתינים לו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אם עד היום היתרון של פאלקן זה צמיג סביר במחיר שאפשר לרכוש סיניים - במצב הזה כבר אין טעם לרכוש אותו, למרות שהבנתי שהרבה נהגים ממתינים לו.

תיקון קל ברשותך - פאלקן הינו מותג הרבה יותר מ"סביר" ולעולם הוא לא תומחר במחירי הסיניים.

המותג הינו מותג יפני והסיבה היחידה בגללה דגמיו זולים יחסית בארץ היא מפני שהצמיג מיוצר במפעל החברה בתאילנד.

באם היינו מייבאים את דגמי החברה מהמפעל ביפן, הצמיג היה יקר יותר מ-Toyo ולמעשה מבטל את האופציה עבור הלקוח.

כיום ניתן לרכוש פאלקן במחירים סבירים בהחלט והתמורה עבורם היא גבוהה ביותר.

ועוד אנקדוטה לסיום - הפאלקן ZE914 המדובר פה רבות בפורום, נבחר להיות צמיג ההתקנה מקורית של הפולקסווגן פאסאט החדשה.

פורסם (נערך)

אין שלילה של הפאלקן - צמיגים טובים, אך במחיר כמו קונטיננטל בלי לחשוב הייתי מעדיף אותם על הפאלקן.

בהתחלה שהמחיר היה תחרותי אכן בלי לחשוב היה שווה להמליץ על פאלקן אך שרמת המחיר זהה לאחרים יש תחרות קשה יותר

וההעדפות משתנות

וקצת על צמיגים _מיגים לכל העונה ולא צמיגי קיץ - תראו את ההבדלים בבלימה בין רטוב ליבש של סוגי גומי מיצרנים שונים

http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2015-French-All-Season-Tyre-Test.htm

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

• תוכן חדש...