Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי לפני מספר ימים סיטרואן C4 2008 שעשתה 140 אלף קילומטר.

לאחר הרכישה, קיבלתי גם קלסר עם קבלות הטיפול ברכב.

אז הסתבר לי שהמוכר החזיק ברכב שנתיים וחצי (במהלכם עשה 55 אלף קילומטר)

בקבלות הטיפולים ברכב הופיעו שני תיקונים של הגיר. אחד לפני מעט יותר משנה שעלה 3300 שקלים והפירוט שכתוב הוא שיפוץ חלקי של הגיר.

התיקון האחרון היה במוסך אחר ועלה 3000 שקלים וקרה רק לפני שבועיים. הקבלה מפורטת אבל כתב היד לא ברור ומה שהצלחתי להבין זה שבין יתר הדברים החליפו וסת לחץ שמן גיר.

הרכב של אשתי והיא מספרת שבאחת הנסיעות בכביש בין עירוני היא הרגישה כמו רעש שבהלכו נבלם הרכב מעט ונדלקה נורת סרויס. לאחר שהיא עצרה והניעה מחדש הכל נעלם. אני חושש שמה שהיא חוותה זאת תקלה בגיר שהעביר אותה להילוך 3 במהירות גבוהה.

מעבר לאירוע הזה הגיר עובד בסדר. לא תמיד חלק לגמרי, אבל אין הרגשה שיש בעיה כלשהי.

יכול להיות שיש בעיה חיצונית, שגורמת לבעיות בגיר כל הזמן -ואם זה המצב -אני מעדיף לתקן עכשיו לפני שיהיה מאוחר.

שמעתי על מוסך גבע שעושה בדיקה בחינם וגובה רק על התיקון. העניין שגם לי יש אפשרות להתחבר לרכב של הרכב (חיבור סיני) - ולפי זה אין כל תקלה במחשב של הרכב.

האם בכל זאת כדאי ללכת למוסך גבע ( יש לו ציוד שמתחבר למחשב אחר?)

מה עוד כדאי לבדוק ולעשות?

המון תודה

פורסם

סורקים פשוטים לא תמיד יראו לך את כל התקלות הקיימות (מניסיון שלי).

אין דרך פשוטה לייעץ לך דרך הפורום, למרות שמן הסתם יש לך אחריות על התיקון האחרון- הייתי פונה לאחד המוסכים המומלצים בפורום כדי שיבדוק את הרכב, ולו רק כדי לקבל חוות דעת.

אכן גבע הוא אחד המומלצים. בנוסף יש גם את אורן שירותי רכב.

• תוכן חדש...