Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - הונדה ג'אז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Give-that-man-1l6p7x.jpg

(גרמת לי לצחוק בקול)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חבל שאתה כותב דברים מבלי שראית או נהגת ברכב.

אני נסעתי בדגם הידני והוא יותר זריז מהדגם האוטומטי בהרבה. בנוסף, ידית ההילוכים מאוד נעימה ומדויקת.

המרווח במושב האחורי ובתא המטען הוא עצום ביחס לגודל שלה.

צריכת הדלק של הרכב גם בכבישים הרריים תהיה טובה מאוד.

נכון שהמומנט שלה נמוך, אבל חשוב גם להסתכל בעקומת מומנט ורובה זמינה בסל״ד נמוך.

הרכב לא חף ממגרעות, אבל לצייר אותו כמתאים רק למכורים לסמל הוא לא נכון.

הוא הצלחה בשוק המשומשות בגלל האמינות, המרווח, צריכת הדלק והסחירות שלו.

ד״א, תיגש ותנסה להזמין אחד בסוכנות- כרגע אין מלאי עד חודש מאי.

צריכת הדלק בדרכים הרריות, בחיים לא יכולה להיות טובה, כשאתה נאלץ לנסוע ראשון, שני כל הזמן.

יש חוסר במלאי בגלל הסמל הנחשק[HONDA], שמשדר סחירות עתידית, ואמינות פסיכולוגית.

ואם נעביר לרגע הצידה את האבזור, במעט, הקקטוס של סיטרואן היא הרבה יותר "אוטו" מאשר הגיאז הזו.

אבל אצלנו{כמו אצלנו}, צרפתי זה חרא ויפני זה טוב, וזהו. כי כל היתר הרי זה זניח.

ולבסוף אפילו המחיר, זה ממש אבל ממש, לא כל כך מציאה. זה בדיוק מה שהרכב שווה. 90000 שקל לידני.

וגם זה "טיפה" יותר מדי.

פורסם
איך שלא תסתכל על זה, זה נשמע טוב, ועל תהרוס את זה עם סיפורי אחיות/דודות/סבתות :lol:

זה בהחלט היה טוב.

יוסי,

תקרא את כל מבחני הדרכים של הג׳אז ותגלה שהיא משיגה תצרוכת דלק מצוינת תחת עומס.

בעיית המלאי היא ממש לא בגלל הסמל, אלא העובדה שסוף סוף יש vfm מעולה והרכב יכול לשרת גם משפחה.

פורסם

ASAFASRAF

אם אתה כבר מדבר על "VFM" אמיתי, אז הרכב שיש לי, איביזה 2014 ידני, מנוע 1400 אטמוספרי, הוא פנינה של ממש ליד הגיאז הזו.

זהו המנוע בין האמינים ביותר שידע הקונצרן, אם לא האמין ביותר שידע רכב אירופאי{מקווה שלא נסחפתי}, שמיוצר מעל לעשור, עם שינויים מינוריים בלבד.

מאובזר לא הרבה פחות טוב מהגיאז, ומספיק גדולה.

אז קיבלת אמינות גבוהה, ולפחות מוכחת שנים, יחד עם מומנט עדיף, צריכת דלק מצויינת, וכל זה ב-20000 שקל פחות.

מה שפוגם בכל ההנאה הזו זה ה"שם" שנרכש מה-TSI DSG, שאין להם כל קשר לרכב שלי.

קח את הרכב הזה, ותרשום עליו "HONDA", וקיבלת "להיט" עוד יותר גדול. וגם 30% זול יותר.

ושורה תחתונה, למה המנוע החדש של ההונדה הזו, לדעתך יהיה אמין יותר? הרי אין לו כל ניסיון מעשי אצלנו.

רק בגלל הסמל שמתנוסס עליו? האם השם לבד ללא שום ניסיון מעשי הופך את המנוע לאמין ונטול תקלות?

פורסם

יוסי, הסמל שמתנוסס לא מעיד על האמינות של מנוע חדש, אלא העבר וההיסטוריה מעידים על הסיכוי של המנוע החדש להיות בעייתי ולא אמין.

ברכבי VAG העבר מלמד אותנו שעדיף לחכות ולראות מה קורה, ברכבי הונדה העבר מלמד אותנו שככל הנראה לא ניתקל בתקלות מיוחדות כלשהן.

את השמות של יצרני הרכב שכתבתי כאן אתה יכול להחליף בכל 2 יצרנים אחרים עם ובלי בעיות אמינות.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

בקשר להונדה, העבר שלה "נקי".

בקשר ל-VAG, אל תערבב בבקשה בין מנועי טורבו, וגירים רובוטיים דו מצמדיים, לרכבים "נורמליים" לחלוטין, ונטולי תקלות.

תודה.

פורסם

סליחה שפגעתי בכבודה של הסיאט שלך, מחילה מכבודך.

עכשיו תקרא שוב את התגובה הקודמת שלי, בעיקר את השורה האחרונה, ותבין למה התכוונתי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

יוסי,

הג׳אז לא המכונית הכי טובה בעולם, אבל היא יותר טוב מהאיביזה האטמוספרית.

היא יותר חסכונית, יותר מרווחת, ביצועים יותר טובים (מהמנוע 1.4), יותר בטיחותית ומתקדמת ולא פחות חשוב, עם עוד שנת אחריות.

כשהסיאט תתחיל לצקצק וסביר להניח גם תאבד קצת יותר מהערך שלה, תבין שההפרש בפועל הוא הרבה יותר קטן.

שוב, הג׳אז היא לא המכונית הכי טובה.

עריכה אחרונה על ידי asafasraf
פורסם

למה אתה קורא בדיוק "ביצועים טובים"? כל הילוך למשוך עד הקו האדום כדי להשיג התקדמות סבירה ועקיפות בטוחות?[0-100 בשני בקו האדום].

להזכירך ברכבים ביום כבר די מזמן קיימים 5 הילוכים, ויש כאלה עם 6.[ידני]. אם אתה מתכוון לנסוע מחוץ לעיר ובכל עקיפה להוריד 2 הילוכים, שייבושם לך.

זה רחוק מלהיות חסכונית בדלק בתנאים הללו. תוסיף לזה רעש מנוע מרגיז, ואתה מקבל בלנדר שמתאמץ בכל עלייה מתונה. מבחן הדרכים שנערך כאן רק מחזק את זה. ועוד לא דיברנו על 4 אנשים ברכב עם מזגן בעלייה.

שני הרכבים הללו אינם הרכבים הכי טובים. הסיאט הייתה ב-2014 התמורה הטובה ביותר למחירה. ההונדה כרגע {לדעתי}ממש לא.

אבל אצלנו הונדה חדשה ב-90000 שקל זה מציאה.

אנשים הזמינו? נהנים? שיהיה להם כל טוב. בשבילי? לא, תודה!

פורסם

אני נסעתי בג׳אז הקודמת ידנית עם מנוע 1.2 מעל ל-100000 ק״מ ולא היתה בעיה חריגה של סחיבה.

קח בחשבון שבזו החדשה יש 6 הילוכים בגרסה הידנית ויחסי העברה קצרים.

בנוגע לצריכת דלק- גם אם תתאמץ, הג׳אז תהיה חסכונית יותר מכל המתחרות בקטגוריה.

האיביזה הרבה יותר צפופה ולא יכולה להוות תחליף למשפחתית קטנה.

לי הנוסחא של שנת אחריות נוספת, מרווח, חסכון בדלק, סחירות, בטיחות וקרוב לודאי אמינות שוות את המחיר. כל אחד ושיקוליו.

פורסם

אם תצליח לנצל את כל 6 ההילוכים שברכב זה בסדר. אם לא זה רק על הנייר.

ובקשר ליתר,[הנוסחה],שווה 20000 שקל יותר? כל אחד והכיס שלו, והעדיפויות שלו.

תקנה ודווח כאן בפורום על הרכב. כמובן לטוב או לרע, בלי התלהבות יתר.

פורסם

יוסי, תגיד לי, על מה אתה מדבר?! הילוך ראשון/שני בעליות? לא לנצל את כל ששת ההילוכים? על מה דה פאק אתה מדבר?! ברצינות.

ניסיתי למצוא איזו דרך יותר עדינה לכתוב את זה, אבל לא מצאתי. באמת, מה זה השטויות האלה? נראה לך שיצרנו רכב שמה תיבה שאינה מנוצלת במלואה? על מה לכל הרוחות אתה מדבר?

נהגתי על הג'אז החדשה, ותנחש מה, בעליות היא הייתה בהילוך 4-5 ואפילו הגיעה לשישי במישור.

תעשה טובה, אל תכתוב שטויות שלא מבוססות על כלום. אנשים עוד עלולים להיכנס לפורום ולחשוב שאתה אשכרה יודע על מה אתה מדבר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

"ואפילו היגיע לשישי במישור"? טוב! נו, הגיע הזמן שהרכב יגיע גם לשישי,סוף סוף, במישור, ואולי לעיטים רחוקות, ואולי ב"ה.

תתאר לך מה היה קורה בשיפוע קל בירידה. יכלה להיות מטוס!

ועכשיו ברצינות. עד שלא נראה מבחן השוואתי לסופר מיני "אמיתיות", אחרות, מבחינתי זה המצב.

ההגדרה שלי היא: "אוטו מת עם שוק חי".

{דעה אישית, כל אחד ודעותיו, וחשבונותיו}.

פורסם

תמיד עניין אותי מה גורם לאנשים להיות כ"כ אנטי נגד אוטו. פאקינג אוטו, כן? לא מחבל, אנס או עבריין אחר. אוטו.

לגופו - קצב נורמלי שמרתי גם עם פיקנטו 1.0, אני די בטוח שהג'אז היא לא שיקיין נייד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...