Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - הונדה ג'אז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אם כך אז קורולה או משהו בסגנון...

ולמה לא אוונסיס כמו שהצעת?

אתה אפילו לא מגובש על אלטרנטיבה,סתם זורק רכבים העיקר שיהיו יפנים.

ואם לקנות קורולה ב100 אלף,אז פתאום זוג כן יכול להוציא כזה סכום?

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הג'אז הזאת מרשימה בטירוף. מדהים שמכונית יכולה להיות כל כך טובה כרשימה של דברים פרקטיים ויחד עם זאת כל כך לא טובה בכל מה שעושה אותה "מכונית". אשכרה מחסן גינה עם גלגלים.

זה לא באג, זה פיצ'ר. זה בדיוק הייעוד שלה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ולמה לא אוונסיס כמו שהצעת?

אתה אפילו לא מגובש על אלטרנטיבה,סתם זורק רכבים העיקר שיהיו יפנים.

ואם לקנות קורולה ב100 אלף,אז פתאום זוג כן יכול להוציא כזה סכום?

הצעתי אוונסיס, אמרתם שהיא תהיה בזבזנית בדלק...

אז הצעתי קורולה.

עדיפה בהרבה מכל סופר מיני שתציע.

אז כמו שאמרתי, עדיף משפחתית יד 2 מאשר סופר מיני חדשה.

פורסם (נערך)

אוקי,אני לא חושב ככה.

אני לא מסוגל להוציא 100 אלף על קורולה 2014,בכזה מחיר אצלי זה רק חדש.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הצעתי אוונסיס, אמרתם שהיא תהיה בזבזנית בדלק...

אז הצעתי קורולה.

עדיפה בהרבה מכל סופר מיני שתציע.

אז כמו שאמרתי, עדיף משפחתית יד 2 מאשר סופר מיני חדשה.

הנימוק מדהים, מוריד את הכובע.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אוקי,אני לא חושב ככה.

אני לא מסוגל להוציא 100 אלף על קורולה 2014,בכזה מחיר אצלי זה רק חדש.

לא ברור מדוע?

הנימוק מדהים, מוריד את הכובע.

הזלזול שלך לא במקום. אתה לא מסביר ולועג על תגובות אחרים.

קורולה תתעלה בכל המובנים על הג'אז החדשה (פרט לצריכת דלק).

פורסם

כי לשלם כזה סכום גבוה על רכב בן שנה וחצי לא ניראה לי הגיוני,לכן אני מעדיף חדש,בטח האם הרכב לא דווקא הגאז מתאים לדרישות שלי.

פורסם (נערך)

צריכת דלק, תמרון עירוני, איבזור, אחריות.

כל זה מספיק למי שלא צריך רכב משפחתי וגם לאלה עם ילד אחד או אפילו שניים ( ג'אז זה יופי של תחליף למשפחתית קטנה, תמיד היתה כזאת) .

תתפלא, אבל יש אנשים שמתאימים רכב לצרכים שלהם ולא קונים קורולה בתור סטודנט / רווק.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הזלזול שלך לא במקום. אתה לא מסביר ולועג על תגובות אחרים.

קורולה תתעלה בכל המובנים על הג'אז החדשה (פרט לצריכת דלק).

התגובה שלי בהתאם לתגובה שלך. אתה לא מנמק, אלא מעלה טענות. במה מתעלה הקורולה? המרווח הפנימי של הג'אז משול למשפחתית. תא המטען גם כן, ובזכות הדלת החמישית הוא שימושי יותר. צריכת הדלק עדיפה. במה עוד?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הבעיה היא שבהתחלה לזוג צעיר עם תינוק, צריך מקום בתא המטען לאמבטיה (זו שבה התינוק ישן) וזה בקושי בקושי יכנס עם העגלה וציוד לתינוק.

בנוסף, אומנם הג'אז אחלה תחליף למשפחתית קטנה אך שיקול עתידי עדיף ויהיה יותר נוח קורולה למשל.

צריכת דלק אינני חושב שההבדל יהיה גדול. בנוסף יש לזכור כי טיפולים בהונדה יקרים משמעותית מטויוטה.

ושוב... גם אם הג'אז תנצח בפרמטרים... לי קשה לקנות רכב חדש בארץ. פשוט לא מבין איך מוציאים כל כך הרבה כסף על סופר מיני. אם המחירים היו נמוכים כמו בארהב אז השיקול היה שונה.

פורסם

הבגאז' של ג'אז מספיק לכל עגלת תינוק, ולהכניס אמבטיה לבגאז' של קורולה פחות נוח בגלל פתח כניסה לבגאז' צר יחסית.

צריכת דלק של ג'אז משמעותית יותר טובה. עלות הטיפולים די דומה.

כל זה לא מונע ממך לקנות קורולה במקום רכב סופר מיני. כל אחד והעדפות שלו.

אני אישית לא מוצא שום דבר מיוחד בקורולה - המושבים לא נוחים לי, ובנהיגה של 8 שעות רצופות ברכב הזה הגב שלי היה גמור. לא התעלפתי מהתאוצה ולא מתחושת ההגה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כי זה לא הרבה כסף,אתה לוקח מימון ומשלם כול חודש בהתאם למקדה,זאת הסיבה שהשנה נמכרו בערך 250 אלף רכבים,כי לא קשה לקנות ולא צריך לשלם הרבה.

למיצובישי שלי למשל שהיא עם 235 ליטר נכנסת השילדה והציוד רק אמבטיה לא,לאיביזה עם 292 ליטר הכול נכנס במידה ומוציאים את המדף,לגא'ז יש 60 ליטר יותר כך ששם הכול צריך להיכנס בצורה קלה יותר.

פורסם

לא ממליץ ספציפית על הקורולה... פשוט חושב שמשפחתית תהיה יותר נוחה מסופר מיני.

דלק? אשמח לשמוע מדוע אתה חושב שההבדל יהיה משמעותי?

תא מטען? אתה מציע לשים את האמבטיה על העגלה. אולי יותר נוח, לא יודע.

פורסם

לגאז נפח קטן יותר,אותה תיבה רציפה והיא שוקלת 230 קילו פחות.

למשפחתית אכן תא מטען גדול יותר מאשר לסופר מיני,אבל לגאז יש תא מטען מאוד פרקטי והגדול בקטגוריה.

פורסם

לג׳אז אין בעיה של תא מטען קטן, להיפך. כשמכרתי את שלי, הגיע זוג שהצליח לשים במושב האחורי שני סלקלים ובוסטר. רק מי שיישב מאחור ברכב יבין עד כמה הוא מרווח.

• תוכן חדש...