Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.אחרי קריאות ארוכות ובדיקות הבנתי שנסיעה ללא חיישן MAF גורמת למחשב הניהול לעבוד במתכונת שנקבעה ע"י היצרן למקרה שהחישן מתקלקל.כשהחיישן מחובר מנורת בדוק מנוע נכבית ונדלקת והדבר כי בעייתי זה כשמגיעים ל 2220-2300 סל"ד יש הרגשה שכאילו הרכב נכנס לכמה שניות לניוטרל פשוט נותן גז וטורים עולים ואז הוא נכנס שוב בבעיטה חזקה של הגיר.וכשמגיעים ל2500 ומעלה נהיה תקין.בעמידה הטורים יורדים עד כדי כך שהרכב נכבה.אבל נסיעה ככה בעייתית לכן ניתקתי את החיישן והרכב מרגיש תקין ומשום מה חסכוני יותר.כמובן צ'ק אנג'ין נדלק.לטווח הארוך נאמר לי שעקב תערובת עשירה יכול להיגרם נזק לממיר ולחלקים אחרים וכמובן לעלייה בצריכת דלק.

כרגע אין באפשרותי לתקן את התקלה.והרכב מרגיש סבבה לגמרי ללא החיישן.

בחודש אני מגיע ל600-300 קילומטר עם הרכב.האם למהר להחליף?

פורסם

תיקון-כריזמה 98.והרכב עבר 266 אלף קילומטר.לא יודע אם הוחלף אי פעם.עשיתי עם הרכב 15 אלף קילומטר והוא נפלא ולא עשה לי בעיות.רק הצריכת דלק הגבוהה שלו בעייתית.

• תוכן חדש...