Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה מוזרה.

לפני כמה זמן הרכב לא הניע לי, מכיוון שהמצבר היה ישן הנחתי שהגיע הזמן להחליף לחדש.

החלפתי למצבר חדש ולאחר שבוע שוב הרכב לא מניע. הנעתי אותו עם הכבלים וישר רצתי לחנות שממנה קניתי את המצבר.

המצבר הינו מצבר חדש של שנפ. הוא בדק אותו עם מד אמפר והראה לי שההספק שלו מעולה ושמדובר בבעיה ככל הנראה ברכב שלי.

התעקשתי בכל זאת שיחליף לי לחדש ולבסוף הוא הסכים. עכשיו אחרי חודש וחצי שוב יש לי את הבעיה. האוטו לא הניע לי אתמול והייתי צריך להשתמש בכבלים.

האם מישהו נתקל בבעיה דומה? מה יכולה להיות הסיבה לכך?

תודה רבה.

פורסם

מצבר חדש והרכב אינו מניע (רק עם כבלים) - גש לחשמלאי ובדוק שאין זרם זליגה גבוה מדיי

(יש צריכת זרם מסויימת גם כשהרכב במנוחה - לאזעקה וכו'. אם הזרם הזה גבוה מדיי - זה עלול לפרוק את המצבר במהירות גם אם הוא חדש).

alfa 156 2.5.

פורסם

כנראה שיש זליגת חשמל כשהרכב כבוי. צריך לנתק את הפלוס, ולחבר במקומו רב מודד במצב מדידת זרם. מהיכן אתה בארץ?

עריכה: חולגי זריז ממני.

Stay Dirty

פורסם

יכול להיות שיש צרכן שפועל כשהרכב כבוי

אפשר לעשות בדיקה תחת עומס , בדיקה כשהמנוע כבוי: מתח צריך להיות בסביבות 12 וולט -מצב תקין, מתח נמוך יותר- מצבר פרוק.

בדיקה כשהמנוע פועל: מתח צריך להיות בסביבות 14-14.5 וולט לא פחות מ 13.8 , מתח נמוך יותר- בעיית טעינה, מתח גבוה יותר- גם בעיית טעינה-טעינת יתר.

בדיקה תחת עומס- (כשהמנוע כבוי, והסטרטר מופעל) המתח צריך להיות גבוה מ 10 וולט, מתח נמוך יותר- המצבר לא תקין.

פורסם

תודה רבה לעונים.

הרכב המדובר הוא דיאטסו סיריון, 2009. (אני מרמת גן למי ששאל)

אני אבדוק את עניין זליגת החשמל. זה מוזר כי שוב דבר לא השתנה ברכב שלי, ואין לי צרכנים חדשים שנוספו שאולי פתאום צורכים יותר חשמל במנוחה.

• תוכן חדש...