Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 185
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ביום ראשון הקרוב בטורנט הקרוב לביתך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם הם רק ישכילו להיפטר מהאריס כמה שיותר מהר, עוד יסתבר שזו תהיה תוכנית לא רעה בכלל. אני כבר יכול לדמיין אותו עושה השוואה בין סוזוקי אלטו, m5 ופגאני ומדבר על כולן באותה התלהבות מזוייפת שלו.

מאט לבלנק נראה לי שיהיה טוב, אבל אני מנחש שהוא ינסה להיות יותר מדי ״קלארקסון״ בהתחלה.

את הג׳ינג׳י אני לא מכיר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אם הם רק ישכילו להיפטר מהאריס כמה שיותר מהר, עוד יסתבר שזו תהיה תוכנית לא רעה בכלל.

הבעיה היחידה שיש לי עם הריס היא שאיתו ועם סבין אני לא מבין למה צריך סטיג. מה, בשביל שהסטיג יבכה כל פעם שמביסים אותו?

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אם הם רק ישכילו להיפטר מהאריס כמה שיותר מהר, עוד יסתבר שזו תהיה תוכנית לא רעה בכלל. אני כבר יכול לדמיין אותו עושה השוואה בין סוזוקי אלטו, m5 ופגאני ומדבר על כולן באותה התלהבות מזוייפת שלו.

מאט לבלנק נראה לי שיהיה טוב, אבל אני מנחש שהוא ינסה להיות יותר מדי ״קלארקסון״ בהתחלה.

את הג׳ינג׳י אני לא מכיר.

מה הבעיה עם האריס?

מה עושה שחקן אמריקאי בגרסה האנגלית של טופגיר אני לא מבין.

סטיג האגדי אם כל הסיפורים שמספרים עליו כל תוכנית אם רוצים שהוא יהיה יותר מהיר מהאריס ושמיט הוא צריך להיות שומאכר.

גם המילטון יכול להתאים.

אייל

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי רק בעיה אחת עם האריס,

וזה שהוא עובר למסך הגדול (המסך הקטן במקרה הזה זה יו טיוב) וכאן אני לא יודע כמה הצבע בכתיבה שלו יוכל לבוא לביטוי,

כי מה שאני אוהב בהאריס שהוא מדבר על מכוניות,לעומק בצורה גיגית שאנשי רכב כמונו יכולים להנות,לצערי הקשר בין זה לבין טופ גיר הוא מיקרי בהחלט,ומכאן הבעיה שאם האריס מועסק על ידי טופ גיר,לא נראה ממנו יותר תכנים איכותיים.

Porsche 944 turbo

פורסם
מה הבעיה עם האריס?

מה עושה שחקן אמריקאי בגרסה האנגלית של טופגיר אני לא מבין.

סטיג האגדי אם כל הסיפורים שמספרים עליו כל תוכנית אם רוצים שהוא יהיה יותר מהיר מהאריס ושמיט הוא צריך להיות שומאכר.

גם המילטון יכול להתאים.

אתה מזכיר לי את החשיפה של הסטיג עם שומכר - מי לא אהב את הפרק :) (וטוב שלא היתה סוזן בוייל)

קובי

:-)

• תוכן חדש...