Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בכתבה הזו על צריכת דלק בפיג'ו 508 המחודשת.

http://cars.walla.co.il/item/2917369

זו כתבה שפורסמה בוואלה רכב במסגרת מבחן ארוך טווח ובה הכתב השיג צריכת דלק של 18.7 ק"מ לליטר בנסיעה מאזור גוש דן לאילת. האם זה הגיוני צריכת דלק שכזו?

פורסם

עם בקרת שיוט על 90 - אולי, וזה אולי לא קטן.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בנפילה מצוק...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מנוע מודרני בנפח קטן יחסית (פחות חיכוך), נסיעה רגועה וארוכה במהירות קבועה, וללא תנועה, שישה יחסי העברה, אני חושב שהגיר רובוטי, אלה תנאים אופטימליים לנסיעה חסכונית. המשקל לא משפיע כל כך.

רוב הדרך זה ירידה ובנסיעה רגועה ביותר זה אפשרי, אני מעריך שהדרך חזור "תאזן" את הצריכה למשהו יותר הגיוני.

מפרץ אילת יוצא מתוך הים האדום המחובר לאוקיינוס ההודי שגובל באטלנטי אליו מחובר במצר גיברלטר הים התיכון שלחופו שוכנת העיר תל אביב. הביטוי לרדת דרומה / אילתה מתעתע, חוק הכלים השלובים קובע שאין מגמה ברורה בדרך הלוך וחזור.

פורסם

אני עשיתי את הדרך הזו עם ה C5 שהייתה לי 2011, אותו מנוע וגיר. עשתה 1/17 בנסיעה מתונה, בד"כ חזרה עם העליות של מצפה רמון ויותר מהירות עשתה 13.5-14

פורסם

זה גיר פלנטרי 6 הילוכים תוצרת אייסין.

בכל מקרה, כל גיר אוטומטי פלנטרי מודרני בהילוכים הגבוהים בשיוט נוסע עם ממיר מומנט נעלו כלומר אין הפסדי אנרגיה, נצילות שלו בשיוט שווה לגיר רובוטי או ידני.

היתרון של הרובוטיים והידניים בא בתנועה איטית עם הרבה זינוקים מהמקום ונסיעה בהילוכים נמוכים.

בתנאים אלו גיר אוטומטי פלנטרי צורך יותר דלק עקב החלקה בממיר מומנט בכל זינוק או האצה בהילוך נמוך.

פורסם

יצא לי לנהוג בו ברכב אחר, לא התלהבתי ממנו!

בכל אופן למיטב הבנתי בצריכת דלק גם בגירים עם נעילת מומנט, יש הפסד של כמה אחוזים בתיבת ממיר המומנט גם במצב נעילה, בניגוד לידני/רובוטי שם אין הפסד במצמד במצב שיוט.

בכל מקרה היחס הנמוך של ההילוך השישי מקטין גם את ההפסד הזה.

פורסם
מפרץ אילת יוצא מתוך הים האדום המחובר לאוקיינוס ההודי שגובל באטלנטי אליו מחובר במצר גיברלטר הים התיכון שלחופו שוכנת העיר תל אביב. הביטוי לרדת דרומה / אילתה מתעתע, חוק הכלים השלובים קובע שאין מגמה ברורה בדרך הלוך וחזור.

יש משמעות לכיוון. אם אתה מתחיל מגוש דן ונוסע לכיוון מצפה רמון אתה עולה בצורה מתונה עד לגובה של 700 מטר. אח"כ בטווח מאוד קצר צונח 400 מטר לתוך המכתש וממשיך לרדת בצורה מתונה עד גובה פני הים. משמע יש הבדל משמעותי בין הכיוונים.

ובלי קשר זה נתון צריכת דלק מעולה לרכב בסדר גודל שכזה.

פורסם

אני יכול להעיד שבנסיעה רגועה בכביש החוף אכן מגיעים למשהו קרוב לנתון הזה אבל אז ,כשעולים את כביש פרויד, הטורבו נכנס לעבודה וכל החסכון נגרס בדקות. אם משלבים נהיגה בעיר הנתון צונח ל 1:10

• תוכן חדש...