Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קרוב משפחה שלי יש לו טויוטה קורולה והם מאוד מרוצים מהאוטו הזה

והבן שלהם הוא חי עם אשתו בלבד וילד קטן והוא מעוניין לקנות רכב ויש לו 140,000 שקל

ובגלל שהוא גם מרוצה מהטויוטה של ההורים שלו והוא רוצה רכב משפחתי קומפקטי הוא מעוניין לקנות את הרנקס 3 דלתות וכפי שידוע האוטו הזה לא נמכר בארץ

האם יש לו אפשרות להזמין אותו דרך סוכנות טויוטה ואם כן כמה זה יעלה? ואם זה ייחשב לייבוא אישי?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מה הוא רוצה RUNX שלוש דלתות ?

לא מביאים אותו כי אין לרכב שוק.

בכל מקרה אם הוא ירצה לבצע יבוא אישי, זה יעלה הרבה יותר יקר ויהיה שווה פחות...

המלצתי : שיקנה את ה-RUNX ארבע דלתות וירד מהעצים...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ואני נכנסתי להודעה כי חשבתי שמישהו רוצה להביא לארץ איזה רכב מעניין... הוא כולה רוצה קורולה 3 דלתות? זה פאקינג קורולה!! אם מורידים לה שתי דלתות היא מאבדת את כל המטרה שלה!! :twisted::wink:

וברצינות - אלא רק אם מדובר על גרסת ה-TS, שישכח מזה. (וגם במקרה הזה שישכח מזה לצורך העניין)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המלצתי : שיקנה את ה-RUNX ארבע דלתות וירד מהעצים...

אבל כל העניין בRUNX הוא שיש לרכב רק ארבע דלתות... :roll:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שים לב - כל הרעיון של 3 דלתות מתנגש מהותית עם משפחה. 3 דלתות זה לא בטיחותי, כיוון שאם מתרחשת תאונה לאנשים הנמצאים מאחורה אין דרך לצאת, ולרוב גם קשה מאוד לחלץ אותם.

כל הרעיון הוא טפשי ועדיף שתרדו מזה לפני שגם תשלמו הרבה כסף וגם עוד יש סיכוי שתצטערו בגדול אם אי-פעם תקרה תאונה, חס-וחלילה.

פורסם

בניגוד לחברה הציניים.

הRUNX רכב חביב ולא מבריק כי הוא פשוט ממלא מצויין את המצופה מקורולה...

אבל...האם שווה להתאמץ בכדי לעבור את כל מסלול הייסורים של יבוא אישי בשביל מכונית כה סטנדארטית? פשוט לא! אם כבר מוכנים להתאמץ - אז אפשר לחשוב על רעיון טוב יותר...

בקשר ליש או אין שוק - אני סבור שאין כאן בעיה, יהיה מי שיקנה את הרכב ללא אובדן ערך חריג.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אז אם ככה עדיף שיילך על ה5 דלתות

כי הוא משום מה אוהב קופה

ולא ידעתי שזה עלול להיות מאוד יקר ייבוא אישי

יש לנו פולקסואגן שאראן שקנינו בייבוא אישי בשנת 2001 וזה פשוט מיניואן ענק עם מוח מאחורה כמו של פאסאט ו7 מושבים חבל שאין אותו בייבוא סדיר

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
שלום

קרוב משפחה שלי יש לו טויוטה קורולה והם מאוד מרוצים מהאוטו הזה

והבן שלהם הוא חי עם אשתו בלבד וילד קטן והוא מעוניין לקנות רכב ויש לו 140,000 שקל

ובגלל שהוא גם מרוצה מהטויוטה של ההורים שלו והוא רוצה רכב משפחתי קומפקטי הוא מעוניין לקנות את הרנקס 3 דלתות וכפי שידוע האוטו הזה לא נמכר בארץ

האם יש לו אפשרות להזמין אותו דרך סוכנות טויוטה ואם כן כמה זה יעלה? ואם זה ייחשב לייבוא אישי?

בניגוד לכל שאר המגיבים פה אני הייתי קודם פונה ליוניון מוטורס. תנסה לדבר אתם, אולי הם יסכימו לעשות לך הזמנה מיוחדת. אני יודע שב-UMI אף פעם לא התנגדו לזה אבל כמובן שהם מסבירים ללקוחות שזה יעלה טיפה יותר. קורולה ממוצעת עולה 130K ש"ח ??? אני מאמין שלא יבקשו ממנו יותר מ-140-150 אלף ש"ח. כל עוד מדובר בראנקס רגילה (לא גרסאת ה-TS שלא מגיעה לארץ) שבסך הכל יש לה 2 דלתות פחות (ומן הסתם שאר המכלולים זהים), אני לא חושב שיעשו לך בעיות עם זה.

מה שכן אני מסכים שלא כדאי להכנס לכל הבלאגן של יבוא אישי בשביל רכב רגיל (אלא אם כן יש לבחור הרבה זמן חופשי והוא מאוד רוצה את הרכב הזה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...