Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.3 אוטו והבולמים האחוריים שם גמורים. כמו כן כמה אחריות יש לבולמים? והאם יש מקום מומלץ לקניה שלהם( זול מהאחרים)?

תודה מראש.

פורסם

ההפרש לבולמים נורמליים לפי דעתי יהיה זניח, גם 50% יותר יצא לך 100-150 שקל לזוג

איכותיים של JYB אמורים לעלות לך סביב 500 וסיניים יעלו לך בערך 350

לא חושב ששווה לך להסתכן בבעיות ונזילות ואי התאמות (במיוחד כשעלות העבודה הינה רכיב לא קטן פה בערך 400 לזוג)

פורסם

אם אתה רוצה יש לי שרייד לפירוק תבוא תקח את הבולמים האחוריים בגרושים והם לא סיניים ממה שאני יודע ובמצב מצוין. אם מתאים לך השאר לי טלפון שלך בפרטי.

פורסם

הציעו לי מפירוק ב 300 שח כולל עבודה ,אני לא יודע כמה יחזיק אבל. אולי שווה ,כי סיניים כולל עבודה יעלו לי 600 כולל עבודה.

פורסם

הבעיה בחלקים סיניים שהם באים על הרכב והולכים מהר מהרכב. בעבודה כזאת, עדיף להשקיע במשהו נורמלי שיחזיק לטווח הרבה יותר ארוך.

דרך אגב, זה בולמי KYB ולא JYB.

הבולמים של חברה יפנית שמאוד מומלצים אם כי לדעתי הם מעט קשיחים.

פורסם
הבעיה בחלקים סיניים שהם באים על הרכב והולכים מהר מהרכב. בעבודה כזאת, עדיף להשקיע במשהו נורמלי שיחזיק לטווח הרבה יותר ארוך.

הבעיה בבולמים של חברות עלומות שם (מסין או כל מקום אחר) היא מעבר לאורך חיים.

תחשוב על קשיחות לא מידתית, על Microshake, על יחס לא סביר בין שיכוך ב-Bump ו-Rebound ועל נקודת מעבר לא סבירה מפעולת שיכוך אטית למהירה.

כל הדברים הללו משפיעים על מעטפת הביצועים של הרכב (ובמידה פחותה מכך על נוחות הנסיעה ולכן על זמן התגובה של הנהג) ועשויים לפגוע בבטיחות הנסיעה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...