Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא גולייטה ספרינט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כשהרתכת והדיסק הם כלי העבודה העיקריים, שברולט 42 נוסעת בלי שום בעיה עם מערכת היגוי של קראון ויקטוריה 92 ומנוע של דטסון 2002.

סיכוי די נמוך שמערכות של "קראון ויקטוריה" 92 הגיעו לקובה (לפחות עד לחימום היחסים עם ארה"ב בחודשים האחרונים).

לכן, סביר יותר שאותה "שברולט 42" תיסע עם מנוע, גיר (וגם מערכת היגוי, למה לא?) של "לאדה" רוסית.

מאלה יש שם מספיק...

עריכה אחרונה על ידי ofurst

עודד

פורסם

כן, צודק, סתם זה מה שקפץ לי לראש (כי זה שיפור ידוע בהוט-רוד להשתמש בפרונט אנד של הקראון ויקטוריה).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מנוע של ספינה בתוך ביואיק, ששוקל איזה חצי טון ומעקם את כל הפרונט, אטמים מקרטון, שימוש בכלים ממלחמת עולם ראשונה. הקיצר ארץ הקומבינות, יש שיגידו שזאת מהות המכונאות והגאונות :lol: .

יותר קל לעשות RESTO MOD להלביש את הגוף על אלפא c4 8) מאשר ללכת לחפש חלקים באיטליה.

פורסם
לא חייב טסט בתוקף !

מספיק שיהיה רשיון רכב תקין המוכיח בעלות.

וואללה, זה חדש לי.

טוב לדעת.

תודה על התיקון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

הם מקצוענים באילתור.

מאלתרים כשאין ברירה. למשל בזמן מלחמה. או בזמן מירוץ מכוניות שהמטרה בו היא שהמכונית תגיע לקו הסיום.

כשמציאות היומיום מצריכה אלתור אין סופי (לא רק בתחום המכונאות) סימן שיש בעיה.

הסיבות לבעיה הן נושא לדיונים רבים, אך מוסכם על כולם שאחת מהן היא האמברגו שמטילה ארה"ב ויוצר מצב שבו כל מי שסוחר עם קובה יכולה להיות לו בעיה עם השוק האמריקאי הענקי. מעטות המדינות שמוכנות להסתכן.

ולכן קאיה קרניבל משנת 2009 עם חצי מיליון ק''מ עולה בקובה 80 אלף דולר אמריקאי.

ומכאן שמכונית (כל מכונית אפילו פיאט פולסקי עם 3 מיליון קמ) היא מוצר סופר יקר לקובני הממוצע שמשתכר 50 דולר אמריקאי לחודש. הוא צריך הרבה שנים לחסוך בישביל לקנות מוסקוביץ מחוסלת עם 3-4 מיליון קמ, שלא ראויה כלל להיות על הכביש.

יש שם 38 מכוניות (אם אפשר לקרוא למה שמתגלגל שם בדרכים מכונית) ל1000 נפש (בארה''ב הנתון הוא כ-800 ל1000 נפש). אין מבחן רישוי שנתי כי הן לא עומדות בשום פרמטר גם לא הנמוך ביותר, האוויר של הערים מסריח כמו מוסך סגור שהתניעו בו עשרה מכוניות ישנות עם מנוע גמור ומשנק משוך עד קצה מהלכו.

בהצבעה האחרונה באום באוקטובר 2015 להסרת האמברגו מעל קובה התנגדו שתי מדינות (191 מדינות היו בעד) האחת הייתה ארה"ב. אתם יכולים לנחש מי השנייה.

חזרה לנושא השרשור - כמה מבקש בעל הג'ולייטה ספרינט עבור מכוניתו? האם הוא שומר אותה עד שהשוק העולמי למכונית זו יגיע לסכום מסוים (בדומה לבעלי פורשה 911 RS מסוימים למשל שישחחרו את מכוניתם ביום שבו יגיעו למיליון ליש"ט)? מהו הסכום שאליו הוא מצפה שהיא תגיע? מדוע ציין אחד המשתתפים בשרשור שיש ללבוש שכפץ כשמתקרבים לאוטו?

עריכה אחרונה על ידי 57mmStroke
פורסם

הי משפצים ומשמרים

ראיתי את השרשור של האלפא המקסימה הזו וממש נדלקתי, אני חושבת שזה ממש בזיון שלא משפצים אותה וזה, יש מצב לשכנע את הבעלים למכור לי את האוטו - אולי אפילו להכריח אותו למכור כי זה ממש פשע להזניח את זה ככה.

אולי בשם השימור צריך להפקיע ממנו את האוטו - מישהו כאן אמר שהבחור ממש לא סימפטי - אולי אני יכולה להפעיל עליו את קסמי :-)

בקיצור אם למישהו יש איזו דרך לעזור לי שישלח הודעה בפרטי

ביי

• תוכן חדש...