Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז רכשתי לומיה 640,

הטלפון נהדר, גם מערכת ההפעלה מצויינת ומתרגלים בקלות (מעבר מאנדרואיד).

עכשיו מספר שאלות לחברי המשפחה:

1. הנושא הכי כאוב - אפליקציות - איך אתם מסתדרים? (בעיקר מפריע לי המחסור בגט-טקסי ובפנגו) יש אפליקציות חלופיות טובות?

2. מישהו מכם כבר התקין את ווינדוס 10 בגרסת הביטא? הבנתי שהתהליך דיי פשוט ושלאחר מכן הוא מאפשר גם התקנת אפליקציות מאנדרואיד - זה נכון? יש בעיות אחרות שנגרמות כתוצאה מההתקנה?

3. צריך המלצה לתוכנה חינמית שמקליטה שיחות,

4. כל עצה נוספת / אפליקציה ממומלצת יתקבלו בשמחה,

תודה מראש לעונים,

עריכה אחרונה על ידי Asaf-R

.We apologise for the inconvenience

פורסם

היה לי לומיה 920 כ- 3 שנים. מאוד אהבתי את הטלפון. מערכת הפעלה יציבה, הטלפון בקושי נתקע והסוללה החזיקה מעמד יפה.

מה גם שהטלפון חטף המון מכות שספק אם אייפון/סמסונג גלאקסי היו שורדים.

לקראת גיל 3 החלו הבעיות ועכשיו חזרתי לאנדרואיד ורכשתי גלאקסי S5 NEO.

החסרון באפליקציות לא הפריע לי. לגבי גט-טקסי: אם אני זוכר נכון יש אצלך אפשרות להתקין Moovit ואז דרכה להזמין מונית.

פורסם

תודה על התגובה, לגבי גט-טקסי - אני חייב כי זו האפליקציה שאני מחוייב להשתמש דרך העבודה.

אין תגובות נוספות? כנראה המצב ממש עגום :cry:

.We apologise for the inconvenience

פורסם

תשדרג לוינדוס 10 .שתי ההפליקציות זמינות בחנות אחרי השידרוג , שים לב אצלי לומיה 1020 אחרי העדכון השלישי, הוא האט לי את המצלמה . חוץ מיזה הפלאפון מהיר יותר הסוללה מחזיקה אותו דבר ,עכשיו שהוא מיתחבר לדיבורית באוטו הוא מציג את הרשימות של אנשי הקשר מה שלא היה לפני .

פורסם

גם אני קניתי את ה640 ודי מופתע לטובה עבור מכשיר שעלה לי 150 שי כולל קוד שחרור נעילת סים של AT&T .

זה מכשיר משני אז הוא משמש כמכשיר ניווט וגלישה מזדמנת או חיבור מרחוק עם teamviewer

• תוכן חדש...