Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

היום יצא לי לראשונה בחיי לגרור עגלה עם רכב. במקרה זה הרכב הפרטי שלי.

ההרגשה היתה די מוזרה..

יכלתי להרגיש חלק מהקפיצות של העגלה כשהיא עולה ויורדת בזמן נסיעה. השתדלתי לנסוע לאט ויצא שרוב הדרך הייתי על טורים נמוכים (2000~). לפי תחושה אישית הרגשתי שזה מז^&ן לי את האוטו, במיוחד בעליות.

במקרה אני צריך להיות איתה עד מוצא"ש.

לבעלי הנסיון, זה אכן גורם נזק?

ובכללי, אשמח לטיפים בנושא.

נ.ב, כמובן שמנסה להמנע מרוורסים :-P

IMG_2547b.jpg

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אני לא חושב שמדובר על נזק ישיר במידה ואתה נוסע רגוע, אלא על בלאי מואץ יותר.

בספרי רכב מדברים על גרירה וממליצים לקצר את זמני הטיפולים, וזה במקרה שהרכב גורר בתדירות גבוהה.

פורסם

בוקר טוב,

ככלל, מכונית משפחתית לא נועדה לבצע גרירה. לפי החוק ניתן כמובן לגרור עד משקל מסויים וגודל מתאים, עפ"י כללים שנוגעים ליכולת בלימה, התמודדות השלדה עם העומס וכו'. במכוניות ישנות עם שלדת סולם דוקא היה ניתן לגרור דברים סבירים ללא חשש. במכוניות של היום שיש מרכב שלם אז כל עומס מבחינה פיזיקלית מוקרן לכל הרכב. דוקא לסובארו שלך שיש הנעה 4×4 זה פחות נורא כי יש כוח מהסרן האחורי ואז אפקט הגרירה קטן משמעותית. לפי מה שאתה מתאר זה לא נורא בכלל ואם נוסעים בזהירות והמשקל קטן יחסית אז זה זניח. לאורך זמן זה כבר משהו אחר.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אתה לא הפרייבט הראשון שגורר עגלה נגררת, אבל רק תבדוק שאתה לא חורג מהמשקל שמותר לך לגרור.

נזק משמעותי לדעתי על גרירת עגלה לא אמור לקרות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

שמירה על סל"ד נמוך אינה ערובה לכך שהמנוע אינו מתאמץ. לפעמים עדיף להוריד הילוך ולתת למנוע לעבוד בתוך תחום רצועת הכוח שלו מאשר להעלות הילוך ולתת לשקט היחסי להשרות עליך את הרושם המוטעה שאתה מיטיב עם המנוע.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...