Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פאביה בנזין מנוע 1.4.

לפני כחצי שנה החלפתי פלאנש מים +טרמוסטט ולאחר כחודש הטרמוסטט היתפרק והחזרתי את הטרמוסטט הישן.

מאז קוראת תופעה מוזרה לאחר נסיעה של 3 דקות בקור הרכב מגיע לטמפרטורת עבודה 90 מעלות (לא מיתחמם אף פעם) ולאחר נסיעה אפילו של חצי שעה אני רואה כי יוצאים מים מהפקק במיכל העיבוי.החלפתי כבר שני פקקים והבעיה עדיין לא ניפתרה.הרדיאטור לדעתי אינו סתום(צינור עליון וצינור תחתון שניהם חמים לאחר נסיעה).

למישהו יש רעיון מה הבעיה???

פורסם

מדוע החלפת טרמוסטט בפעם הראשונה ?

אני חושב שקודם כל יש לדאוג להתקין טרמוסטט חדש ולא פחות חשוב - מקורי.

דבר נוסף - בדוק (עם בעל מקצוע) את מיכל העיבוי (אולי יש בו סדק) ואת הפקק (שמקורי ותקין).

ממליץ לגשת למוסך בהקדם, פן תמצא עצמך גורם נזק התחממות למנוע.

alfa 156 2.5.

פורסם
מדוע החלפת טרמוסטט בפעם הראשונה ?

אני חושב שקודם כל יש לדאוג להתקין טרמוסטט חדש ולא פחות חשוב - מקורי.

דבר נוסף - בדוק (עם בעל מקצוע) את מיכל העיבוי (אולי יש בו סדק) ואת הפקק (שמקורי ותקין).

ממליץ לגשת למוסך בהקדם, פן תמצא עצמך גורם נזק התחממות למנוע.

תודה על העזרה.

החלפתי את הטרמוסטט מכיוון שהייתה נזילה מהפלאנש והפלאנש מגיע עם טרמוסטט.

בדקתי את מיכל העיבוי ולא ניראה כי ישנו סדק.

החלפתי שלושה פקקים והבעיה חוזרת.

פורסם
יכול להיות שאתה ממלא את מיכל העיבוי מעל קו המקסימום?

יכול להיות שאני ממלא מעט מעל למקסימום ממש מעט.

זה משנה את התמונה?

פורסם

ברכב שלך פקק מיכל העיבוי אחראי על פריקת לחץ עודף מהמערכת.

אם הנוזל הגיע עד הפקק ויש לחץ עודף, הוא יפרוק החוצה נוזל.

על מנת שהנוזל לא יגיע עד הפקק אל תמלא מעל המקסימום.

למעשה ברכבים ישנים עם מערכת עייפה לפעמים כדאי למלא באמצע, בין המינימום למקסימום בשביל למנוע תופעות כאלה.

אם מפלס המים לאחר מספר נסיעות לא יורד מתחת למינימום לא הייתי דואג. אחרת בדיקת לחץ הפוך כמו שמאור הציע

יום טוב גם לך

פורסם
ברכב שלך פקק מיכל העיבוי אחראי על פריקת לחץ עודף מהמערכת.

אם הנוזל הגיע עד הפקק ויש לחץ עודף, הוא יפרוק החוצה נוזל.

על מנת שהנוזל לא יגיע עד הפקק אל תמלא מעל המקסימום.

למעשה ברכבים ישנים עם מערכת עייפה לפעמים כדאי למלא באמצע, בין המינימום למקסימום בשביל למנוע תופעות כאלה.

אם מפלס המים לאחר מספר נסיעות לא יורד מתחת למינימום לא הייתי דואג. אחרת בדיקת לחץ הפוך כמו שמאור הציע

המים יוצאים מהמיכל די מהר לאחר נסיעה של כחצי שעה גם במזג אויר קר המיכל עיבוי מיתרוקן לגמרי.
פורסם

אם הטרמוסטט חדש מיכל עיבוי תקין ופקק שהוחלף שלוש פעמים יכול להיות שיש לרכב בעיה בראש המנוע .גש למוסך לבדיקה מקיפה

• תוכן חדש...