Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

4 עמודים על חור בחגורה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מזכיר את המפץ הגדול.. זה תחומי הידע.

זה מה יש, ובחורות ממאדים, :wink: ולפעמים מחפשים את החור במקום הלא נכון.

במידה והחגורה גדולה וצריך להוסיף חור להצר - לבדוק את הצד השני, צד האבזם.

לפעמים אפשר לפתוח את האבזם, לחתוך ולקצר את החגורה ולהתאים את החורים.

במידה וצריך לבצע חור, אפשר עם מברג דק/ מסמר ארוך/ דקר .

לחמם למצב הלהטה על הגז - להיזהר לא להשרף

ולנקב את החגורה, ושוב להלהיט ולנקב ולסובב ולבנות שוליים עגולים.

והכי טוב - לגשת לסנדלר לתת 5-10 ש"ח ולבקש חירור כרצונך.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
4 עמודים על חור בחגורה.

ובעברית פשוטה "קידוח"

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
דפקת פה חתיכת הגזמה מטורפת אחי. מכונת לייזר לא צריכה חדר אטום קרינה ולא נעליים, במיוחד לא כאלה שהמטרה שלהן זה חור בחומר כמו חגורה

תגיד את זה לממונה בטיחות שלנו... ראה קלאס 4 והנחה שאסור להיות בחדר בזמן שהלייזר עובד.

לך תסביר לו שאתה צריך לכוון אותו תוך כדי ולא יקרה שום דבר לחלוטין גם אם הלייזר יפגע לך ביד חשופה

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
תגיד את זה לממונה בטיחות שלנו... ראה קלאס 4 והנחה שאסור להיות בחדר בזמן שהלייזר עובד.

לך תסביר לו שאתה צריך לכוון אותו תוך כדי ולא יקרה שום דבר לחלוטין גם אם הלייזר יפגע לך ביד חשופה

אתה מדבר על מכונת סימון בלייזר? אני עובד עם מכונות חיתוך והיא גם תוריד לך אצבע אבל אין שום בעיה להיות באותו חדר והמכונה גם מגיעה פתוחה לגמרי אני לא יודע מאיפה הוא הביא את זה.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מכונת לייזר חייב שתהיה במקום עם מנדף אחרת המפעיל נושם את כל החומר שנשרף בחיתוך. במיוחד אם חותכים פרספקס שזה רעל.

פורסם
מי זה "הוא"?

אתה

מכונת לייזר חייב שתהיה במקום עם מנדף אחרת המפעיל נושם את כל החומר שנשרף בחיתוך. במיוחד אם חותכים פרספקס שזה רעל.

מפה ועד חדר אטום קרינה ומתקן להחזקת חגורה (לא צריך מתקן בלייזר הקרן לא מזיזה את החומר שלא כמו כרסום למשל) המרחק גדול מאוד.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מפה ועד חדר אטום קרינה ומתקן להחזקת חגורה (לא צריך מתקן בלייזר הקרן לא מזיזה את החומר שלא כמו כרסום למשל) המרחק גדול מאוד.

כמובן, אבל הוא היה ציני עם כל הסיפור של הלייזר והCNC, זה בעקבות התגובות המתוסבכות של חלק מהמשתמשים פה.

אתה לא מבין ציניות, סימן שאתה אדם טוב.

פורסם
אתה מדבר על מכונת סימון בלייזר? אני עובד עם מכונות חיתוך והיא גם תוריד לך אצבע אבל אין שום בעיה להיות באותו חדר והמכונה גם מגיעה פתוחה לגמרי אני לא יודע מאיפה הוא הביא את זה.

ריתוך. כדי שתוריד אצבע צריך להיות עם סף כאב ממש גבוה... יקח די הרבה זמן.

ברתכת אתה יכול להחזיק חלק גם 1 מ"מ ליד הנקודת פגיעה של הלייזר ולא תרגיש שום דבר

אגב הפיתרון של הקיצור חגורה מהאבזם- הכי טוב. רק תכין מצית לסגור בקטנה תפרים וכאלה שיכולים להפרם כשחותכים את החגורה. (עשיתי את זה בעצמי לפני שבוע וכבר שכחתי)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...