Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכחולה, סבבה. בתנאי שיש לך המון חמצן וכאלה.

הטמפ' יורדת גם די מהר עם המרחק, הלחץ נמוך... מה שמגיע לך למחבת זה שאריות של החום.

כדי באמת להפיק את ה-2000 מעלות אתה צריך ברנר שנותן להבה מרוכזת עם אספקת חמצן וכאלה

כל הכבוד על הגמילה

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברנר עם חמצן מגיע ל 4000 מעלות (מניסיון. עברתי על 3 אצבעות איתו).

אין ספק שהטמפ' יורדת מהר כפונקציה של המרחק אבל כשאתה מחמם מברג אתה עושה את זה בנקודה החמה של הלהבה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אלפא! לא, מיאטה! לא אלפא!

אני גם מציע את הרב מרצע שלי לשמנזר כדי לסיים את הדיון כאן... :lol:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אגב, כך נראה המרצע של הפתגם 278.jpg

וגם היה משמש לפירסינג וסימון עבדים.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

לדעתי רק עם לייזר.

תיבנה לך קרן לייזר ע"פ הוראות שתמצא ב- youtube. תזמין חלקים מחו"ל בכמה עשרות אלפי דולרים (אולי יעצר במכס, אבל זה שווה את זה). תיבנה לך בבית, בקלות, חדר אטום לקרינה לצורך העבודה (תקבל אישורים מתאימים בעיריה או במועצה. לא בעיה). תזמין הגברת מתח בחברת החשמל (צ'יק-צ'אק הם באים ומסדרים לך, ובזול).

אח"כ תיבנה לך מתקן להחזקת החגורה ע"י CNC - ויאללה, אתה מסודר.

פורסם

היא עדיין לא חוררה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תשמע, כמו שהשרשור הזה הולך עדיף לך לתקוע כמה לאפות שווארמה כל יום והחגורה תהיה בסדר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

דפוק מסמר או תבריג בורג או תקדח.

אם בא לך להשקיע דפוק עם פטיש על משהו חלול בקוטר קרוב.

שים את החגורה על משטח סופג שתוכל לחורר בכיף.

קשה להזיק לחגורת עור [בפן הפרקטי, לא בויזואלי].

שיטה שלא ניסיתי היא להלהיט גולת מתכת קטנה עד למצב כתום צהוב

ואז להניח אותה על הנקודה הרצויה- ואם אפשר אז להקפיא את החגורה לפני.

אם זה עור איכותי אז בליינד תקבל גם ריח של סטייק לרגע

לדעתי רק עם לייזר.

תיבנה לך קרן לייזר ע"פ הוראות שתמצא ב- youtube. תזמין חלקים מחו"ל בכמה עשרות אלפי דולרים

ראיתי לא מעט לייזרים חזקים שהתגאו בכך שהיו ממש זולים ונבנו מכל מיני דברים זמינים

וזה קצת אוברקיל ה CNC כבר עדיף חור עם זכוכית מגדלת בשמש

The first one to get angry loses

פורסם
לדעתי רק עם לייזר.

תיבנה לך קרן לייזר ע"פ הוראות שתמצא ב- youtube. תזמין חלקים מחו"ל בכמה עשרות אלפי דולרים (אולי יעצר במכס, אבל זה שווה את זה). תיבנה לך בבית, בקלות, חדר אטום לקרינה לצורך העבודה (תקבל אישורים מתאימים בעיריה או במועצה. לא בעיה). תזמין הגברת מתח בחברת החשמל (צ'יק-צ'אק הם באים ומסדרים לך, ובזול).

אח"כ תיבנה לך מתקן להחזקת החגורה ע"י CNC - ויאללה, אתה מסודר.

דפקת פה חתיכת הגזמה מטורפת אחי. מכונת לייזר לא צריכה חדר אטום קרינה ולא נעליים, במיוחד לא כאלה שהמטרה שלהן זה חור בחומר כמו חגורה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
~

כנער שוליים נתנייתי, רוב הבגדים (והחגורות) שלי עד גיל מסויים הגיעו בירושה ולכן דרשו התאמות ושפצורים. במספר הזדמנויות יצא לי לעשות חורים חדשים בחגורות עור עם מברגה ומקדח דק. עד היום לא נרשמו בעיות או תופעות לוואי.

צריך כמובן להוסיף שהוספת חורים תמיד הייתה בכיוון ההצרה...

פורסם
דפקת פה חתיכת הגזמה מטורפת אחי. מכונת לייזר לא צריכה חדר אטום קרינה ולא נעליים, במיוחד לא כאלה שהמטרה שלהן זה חור בחומר כמו חגורה

אני חולק עליך. אם אתה רוצה חור עגול ויפה - רק חדר אטום. שם לא תהיה רוח ואבק שעלולים להשפיע לרעה.

• תוכן חדש...