Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מתאים לטיפוס הישראלי - אבל אני רוצה לקנות אפליקציה דרך האפסטור.

הבעיה היא שהאפליקציה זמינה רק בחנות האמריקאית, ואני לא מצליח להוסיף את כרטיס האשראי שלי (מקבל דחייה).

אז יש לי כרטיס ויזה נטען בינלאומי של דואר ישראל. גם כשאותו אני מנסה להוסיף אני מקבל דחייה.

הכתובת מגורים שמוגדרת לי בחשבון היא אמריקאית, משהו מונפץ שלקחתי מאיזשהו מדריך כדי להרשם

בחינם לאפסטור. אני יותר מבטוח שזו הסיבה לדחייה, כנראה יש בדיקה שהכתובת מגורים

ֿמתאימה למחזיק הכרטיס, או משהו מונפץ אחר.

איך לעזאזל ממשיכים מפה? מישהו במקרה יודע מה צריך לעשות כדי לשלם עם כרטיס אשראי כלשהו,

מחוץ לארה״ב?

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

זאת לא הסיבה לדחייה. הסיבה לדחייה היא שבחנות האמריקאית צריך כרטיס אשראי אמריקאי ולא זר. הדרך להמשיך מכאן בד"כ היא לקנות באיביי כרטיס מתנה לאייטיונס האמריקאי ולטעון אותו לחשבון שלך.

פורסם

לאחרונה אפל עשתה עבודה בנושא , ודי סגרו את הפינה.

לפני שנה את האייפון שלי קניתי מהארץ עם הכרטיס שלי כשהוא "כאילו אמריקאי", עכשיו אני אמנם בחנות האמריקאית אבל הייתי חייב לארגן כרטיס אמיתי שרשום על כתובת אמריקאית (דרך חבר). כל קומבינה אחרת (ואני מכיר את אפל לא מהיום) לא עבדה לי.

סטיבי מתהפך בקרבו, במקום לתקן את הבאגים שלהם הם מתעסקים בשטויות.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

רגע, שאני אבין,

באפל, גם כשבנאדם רוצה לשלם על אפליקציה עושים לו חיים קשים?

עד מתי אפל, עד מתי?!

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

לכרטיס ויזה נטען בינלאומי של דואר ישראל יש שרות

לקוחות מצויין ומאד יעיל,קל לצור איתם קשר,

תנסה להעזר בהם,סה''כ טלפון אין מה להפסיד.

פורסם
רגע, שאני אבין,

באפל, גם כשבנאדם רוצה לשלם על אפליקציה עושים לו חיים קשים?

אפליקציה זה גרושים,אז עושים לך "חיים קשים"

רכישת מכשירים לעומת זאת,פתוחה לכל דיכפין - אז ת'פאדל

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

TDean - כאילו שאין אפליקציות שלא זמינות לפי איזור באנדרואיד (רמז - יש - הרבה ואפילו חלקן של גוגל ישירות).

הפיתרון הוא או Gift card של אייטיונז או כרטיס אמקס עם כתובת משנית אמריקאית על הכרטיס.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

טוב יאללה מה נפלתם עלי, כולה לא קראתי את השרשור ורציתי להצית עוד פעם ריב בין אייפון לאנדרויד :p

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

• תוכן חדש...