Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת כביסה - מי, מה מו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ניסיון מצויין עם מותגי BSH. (אורך חיים ממוצע אצלי 6-7 שנים), אכזבה מ-AEG-Electrolux ואכזבה קשה מאד מקריסטל שהושלכה לפח בתוך תקופת האחריות, כיון שלא הייתי יכול לעמוד ביותר ביקורי טכנאי מאשר כבידות שהושלמו. המכונות אצלי כולן עם פתח עליון - בד"כ נחשבות כפחות אמינות, ועובדות קשה מאד, פעם עם שלושה צוציקים והיום עם שלושה ילדים בוגרים שמייצרים לא פחות כביסה.

צריך לשים לב שמוצאי בוש, סימנס וקונסטרוקטה מגיעים מאותן קו ייצור, ההבדלים ביניהם קוסמטיים אבל ההפרש במחיר יכול להגיע ל-50%. לבצע סקר שוק רחב ולשים לב להבדלים קטנים שיכולים להיות בין דגמים הנראים דומים מאד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בסביבות 1000 שקלים אתה יכול לרכוש מכונת כביסה ev5600 Beko.

ללא צג דיגיטלי או טיימר להפעלה בהשהיה .

נראה לי בול מה שאתה מחפש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בסביבות 1000 שקלים אתה יכול לרכוש מכונת כביסה ev5600 Beko.

ללא צג דיגיטלי או טיימר להפעלה בהשהיה .

נראה לי בול מה שאתה מחפש.

השאלה היא לגבי האיכות. Beko זה עוד מותג קקה סיני/תורכי לא?

בכל מקרה, קפצתי לכמה חנויות והתוצאות הן:

בוש 5.5 ק"ג 1475 שקלים

קונסטרוקטה 7 ק"ג 1790 שקלים

אינדסיט שהומלצה פה (תוצרת תורכיה אגב) 7 ק"ג 1500 כולל הובלה!!!

אז מה אתם ממליצים? בוש קטנה? קונסטרוקטה גדולה? אינדסיט גם גדולה וגם במחיר מעולה?

פורסם

אצלי רק מוצרי BSH (מותגי בוש סימנס), אפס תקלות. מכונת כביסה סימנס מתפקדת נהדר כבר 7 שנים בערך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אתה מסתכל על מכונות ב 1000 שקלים ורוצה מותג...

מותג עולה יותר, אבל לא מבטיח הרכבה במערב אירופה..

אצלי המכונה של קונסטרוקטה 7 קילוגרם עובדת כבר 8 שנים על בסיס יומי ( 6 נפשות) . מכונה מעולה שהורכבה בספרד. אבל הדברים השתנו מאז. עכשיו סימנס עד 7 קילוגרם ( כולל) מורכבות בטורקיה, ורק החל מ 8 קילוגרם בגרמניה ( קפיצה גדולה מאוד במחיר) .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני קניתי שקר כלשהוא בשם אוריאן מייד אין יורופ (ציטוט מדוייק) במחסני חשמל בינואר ב800 ₪. 5 קג, דירוג אנרגטי A.

לא מתחרט על התוצרת כי אנחנו לא מכבסים יותר מ3-4 מכונות בשבוע לרוב, אבל מתחרט שלא קניתי 6 או 7 קילו. זה היה מצמצם לי את כמות המכונות שאני מכבס בשבוע.

בטווח המחירים שלי תוצרת מוכרת הייתה מכפילה את התקציב.

פורסם

יש לנו מכונת כביסה 9 ק"ג של אריסטון, עובדת כל יום, לעיתים פעמיים ביום. מכונה מעולה.

אל תרכוש פחות מ-6 ק"ג.

בדוק בנוסף ל-BSH גם את האריסטון. רכשתי לאחי הצעיר את ה-6 ק"ג של אריסטון, שגם לא מפסיקה לעבוד, והוא מאוד מרוצה.

המכונה מיוצרת ע"י מרלוני באיטליה והחלפים קיימים בשפע, מאוד זולים ואמינים.

http://www.hye.co.il/ariston/washing-machine/front-opening/AR6L105

פורסם
אצלי רק מוצרי BSH (מותגי בוש סימנס), אפס תקלות. מכונת כביסה סימנס מתפקדת נהדר כבר 7 שנים בערך.

זה כולל כל המכונות של המותג או רק בוש אירופה/גרמניה? כי במחירים שאני מוכן להשקיע אין תוצרת אירופאית...

אתה מסתכל על מכונות ב 1000 שקלים ורוצה מותג...

מותג עולה יותר, אבל לא מבטיח הרכבה במערב אירופה..

אצלי המכונה של קונסטרוקטה 7 קילוגרם עובדת כבר 8 שנים על בסיס יומי ( 6 נפשות) . מכונה מעולה שהורכבה בספרד. אבל הדברים השתנו מאז. עכשיו סימנס עד 7 קילוגרם ( כולל) מורכבות בטורקיה, ורק החל מ 8 קילוגרם בגרמניה ( קפיצה גדולה מאוד במחיר) .

אני לא מחפש מותג ב-1000. זה בדיוק ההיפך ממה שרשמתי...

ההתלבטות שלי היא בין משהו פשוט ולא ידוע לבין מותג מומלץ בתוספת של כמה מאות טובות (אבל כאמור, מיוצר בתורכיה ולא באירופה)

אני מסכים לחלוטין עם מי שאמר 5 קילו. ומסכים עוד יותר עם מי שהמליץ על יחס מחיר אחריות הטוב ביותר.

כמו שרשמתי, לכל המכונות היום כמעט יש אחריות יבואן של שנה וניתן לרכוש אחריות מורחבת יותר בתוספת כסף

פורסם

עידכון: בסוף רכשתי מכונה של אינדסיט, 7 ק"ג בסכום של 1490 שקלים (כולל המשלוח). מקווה להשתמש בה שנים ארוכות ללא תקלות.

תודה לכולם על הייעוץ.

פורסם

סמסונג, קנסטרוקטה, בוש מצויינות.

לנו יש LG עם פיקוד דיגיטלי 7 קג והיא נהדרת, אני ממליץ גם עליה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אפשר ללכת עם ולהרגיש בלי. קניתי לאחרונה בוש 7 ק"ג / 1000 סל"ד - תוצרת פולין, ביבוא מקביל (גם הדגם של BSH בא מפולין אבל הוא רק 800 סל"ד) בכ- 1500 ש"ח.

:turn-l:
  • תוכן חדש...