Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים..

רכשתי לפני שבועיים רכב שלפי רישיון הרכב שלו מצויין את שם הבעלים שהוא כאמור יד מספר 2 ברכב (בעלים קודמים 01 ברישיון הרכב)

דף הרישיון הודפס בתאריך 2/10/15 כלומר לפני חודשיים..

בעת העברת הבעלות, קיבלתי מסניף הדואר את המסמך על שינוי בעלות רכב אבל בפרטי המוכרים מופיע שם אחר מרישיון הרכב. (שם של סוחר רכב) מה אפשר להסיק מהדבר הזה? למה לא מופיע שמו של הבעלים שמופיע ברישיון?

האם מדובר כאן בהונאה לדעתכם? איך אפשר לוודא את מספר הבעלים העדכני כעת של הרכב? - כאמור את הרכב לא העביר לי אותו אחד שרשום בשם הרכב אלא נציג מטעמו - משפחתו לטענתו...

אשמח לתשובות ועזרה בעניין!

תודה רבה ושבוע טוב

איתי

פורסם

אתה יכול לגשת ברגע זה ממש לאחד מסניפי סופר פארם שיש בו "רישיומט".

אתה משלם כ-30 שקלים, ומקבל רישיון עדכני עם השם שלך. על הרישיון הזה גם תראה כמה בעלים קודמים היו לרכב.

הניחוש שלי הוא שקנית רכב מסוחר רכב, שלא הזדהה ככזה. זה עוד לא אומר שהרכב גרוע - בהנחה ובדקת אותו לשביעות רצונך והוא אכן עמד בכל הקריטריונים שהצבת לעצמך. זה גם לא אומר מבחינתך שיש תוספת לידיים - אבל בהחלט הייתי ניגש להוציא רישיון חדש באופן מיידי, על מנת להסיר חששות וספקות.

תחזור לכאן לעדכן.

פורסם

שלום חברים..

רכשתי לפני שבועיים רכב שלפי רישיון הרכב שלו מצויין את שם הבעלים שהוא כאמור יד מספר 2 ברכב (בעלים קודמים 01 ברישיון הרכב)

דף הרישיון הודפס בתאריך 2/10/15 כלומר לפני חודשיים..

בעת העברת הבעלות, קיבלתי מסניף הדואר את המסמך על שינוי בעלות רכב אבל בפרטי המוכרים מופיע שם אחר מרישיון הרכב. (שם של סוחר רכב) מה אפשר להסיק מהדבר הזה? למה לא מופיע שמו של הבעלים שמופיע ברישיון?

האם מדובר כאן בהונאה לדעתכם? איך אפשר לוודא את מספר הבעלים העדכני כעת של הרכב? - כאמור את הרכב לא העביר לי אותו אחד שרשום בשם הרכב אלא נציג מטעמו - משפחתו לטענתו...

אשמח לתשובות ועזרה בעניין!

תודה רבה ושבוע טוב

איתי

פורסם

העניין הוא מאוד פשוט, הרכב בבעלותו המקורית הינו ליסינג, המוכר הציג לי את העובדה שהרכב הוא ליסינג מאפס קילומטר ואמר לי שישלח לי טופס על כך - שמעולם לא שלח לי... ומתחמק כמובן..

מעבר לזה שאין תוספת לידיים, מראש לא הייתי קונה רכב כזה אם הייתי יודע שזה סוחר רכב ומעבר לזה גם לא קונה אם הייתי יודע שאני לא יד 3 על הרכב אלא 4..

האם יש פה עילה לתביעה???

פורסם (נערך)

סוחר מורשה לא מוסיף ידיים - זה דבר ראשון.

אם קנית מסוחר רשמי, תהיה יד 3. תוציא רישיון הרכב על שמך ותראה מה קורה.

באמת לא בדקת ת.ז. של המוכר מול רישיון הרכב?

שילמת כסף והעברת בעלות מבלי לקבל הוכחות על כך שהרכב נקנה מליסינג עם 0 קילומטרים.

אני מקווה שבדקת את תקינותו של הרכב והיעדר תאונות ולא הסתמכת על סיפורים המוכר.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נו, מה לא ברור פה, הוא משפחה שלו אך ורק בגלל שכל ישראל אחים...

רכשת את רכבך מסוחר מדרחוב מהסוג הנמוך שלא נותן גילוי נאות.

יכול להיות שרכשת רכב טוב, ויתכן ולא.

יש פה בעיה חוקית בכך שלא נתן גילוי נאות כפי שהחוק מחייב.

מקווה בשבילך שזו הייתה הרמאות היחידה בעסקה זו, ולא מכרו לך רכב תפור ומפורק.

פורסם

הרכב עבר בדיקה של מכון כמובן.. אין זכרון דברים בינינו..

מחר אוציא רישיון בעמדת רשיומט בסופר פארם ואדע איזה יד אני...

במידה והוא באמת עבד עליי.. האם יש פה עילה לתביעה? מה אני אמור לעשות?

פורסם

הרכב עבר בדיקה במכון... מעבר לזה לא חתמנו על זכרון דברים או משהו כזה..

במידה ובאמת התווספה יד לרישיון מבלי ליידע אותי על כך, האם מבחינת גילוי נאות יש פה עילה לתביעת המוכר?

פורסם

מה ההפרש במחירון בין יד 3 ליד 4 ( שאר הנתונים זהים : קילומטראז', ליסינג) ?

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הנזק הוא המחיר ששולם עבור רכב עם עבר ליסינג תפעולי, כאילו זה רכב מליסינג פרטי ( באשמת הקונה), ואולי תוספת יד של סוחר- חאפר ( במידה ואכן נוספה יד) .

כאשר אין זכרון דברים, והסוחר לא רשום בשלטונות כעוסק ברכבים, אין מה לחפש בבית משפט. הוא יטען שהעסקה בוצעה בין מוכר פרטי לקונה פרטי.

במידה והסוחר רשמי, אין תוספת יד, אבל אין טופס גילוי נאות. קשה להוכיח שהובטח רכב מליסינג פרטי ללא הסכם כתוב. קשה להוכיח הונאה.

פורסם

האם בעת העברת הבעלות הוצגה לך תעודת זהות של הבעלים הרשום?

קניית רכב מידי "בן משפחה" או מיופה כח מחייבת זהירות כפולה ומכופלת. כמובן שקניה ללא כתיבת זכרון דברים היא טעות.

פורסם

אפשר לתבוע גם חאפר (שאינו סוחר רכב מורשה) על הטעיה והונאה. זה הופך להיות קשה יותר להוכחה כאשר אין זיכרון דברים.

נסה ליצור קשר טלפוני עם הבעלים הרשום הקודם, הקלט את השיחה וברר כיצד התגלגל הרכב למי שמכר לך אותו. אל תחשוף בראשית השיחה שכבר קנית את הרכב.

• תוכן חדש...