Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סיאט איביזה חדשה ואני מעוניין להתקין חיישני רוורס רגילים עם צג מרחק,איפה מתבצעת העבודה הכי טובה ומה המחיר?

הייתי באוטו דיפו בחוצות המפרץ ולמרות שהמחיר שהוא 160 כולל התקנה נשמע מאוד טוב,הם לא נראים לי כאלה מקצועיים בעקבות התקנה שביצעו לי בעבר של רדיו דיסק וחיישנים.

מה אתם ממליצים?

פורסם

מה כבר יכול להיות לא מקצועי בהתקנת חיישני רוורס? זו עבודה כל כך פשוטה וקלה שאי אפשר לפשל בה.

אם משהוא אחר יבקש ממך 300 ש"ח אז אתה חושב שתקבל טיפול יותר טוב כי זה יותר יקר? אין שום הגיון לשלם על אותו זבל סיני ועל אותה עבודה עוד כסף.

עצה שלי תתקין במקום הכי זול שאתה מוצא, בסופו של דבר הכל אותו זבל.

אני התקנתי באוטו דיפו בחוצות המפרץ לפני כמה שבועות, עלה לי 130 ש"ח ואני יכול להגיד לך שעד עכשיו לא נתקלתי בשום בעיה, ההתקנה הייתה בסדר גמור והכל עובד מצוין.

פורסם

מה יכול להשתבש? בעיקר שאיזה מתקין חאפר יתקין אותם עקום ובצורה לא סימטרית וזה יכער את הרכב מאחורה.

היה פה שרשור מזמן עם תמונה של התקנה גרועה אך אני לא מצליח למצוא אותו.

אני הייתי שם לב לאן אני מכניס את הרכב גם בדבר הכביכול פשוט הזה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

שים לב כדי להתקין חיישני רוורס קודחים בפגוש האחורי , עבודה לא מקצועית - אין דרך חזרה.אם אתה לא סומך על מתקין \ לא נראה לך מקצועי ,אני במקומך לא הייתי מסתכן.

לעומת זאת יש חיישני רוורס פשוטים יותר שמתלבשים על התושבת של לוחית הרישוי ואין צורך לקדוח להתקנתם.

פורסם

חאפרים יכולים להיות בכל מוסך, טעויות ופאשלות בהתקנה יכולות לקרות לכל אחד, זה לא מדד לשום דבר.

אם אתה כל כך דואג תמיד אפשר לשבת להם על הראש, לשאול שאלות, להסתכל מה הם עושים ולדאוג שהם מתקינים הכל כמו שצריך.

מחיר גבוה לא מבטיח עבודה טובה, זה שמתקין לך ב100 ש"ח וזה שמתקין לך ב500 ש"ח עושים בדיוק אותו הדבר.

כל עוד אחד העובדים במוסך לא נותן לאח שלו בן 10 להתקין את החיישנים לא נראה לי שיש ממה לחשוש.

פורסם (נערך)

מה עדיף? להתקין אותם על הטמבון ? או בפס השחור הקשיח הזה שנמצא מתחת ללוחית הרישוי?

כמו בתמונה הזאת : image.jpg

עריכה אחרונה על ידי spitfire3
פורסם

אם כבר אוטודיפו בחוצות, גש למתקין בשם ארטיום. הוא עושה עבודה טובה מאוד.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

לעומת זאת יש חיישני רוורס פשוטים יותר שמתלבשים על התושבת של לוחית הרישוי ואין צורך לקדוח להתקנתם.

אפשר פרטים על המוצר?

• תוכן חדש...