Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שלמקרה הזה אין תשובה חד משמעית ולכן היה חשוב לי לשמוע פה את הדעות של החברים כאן בפורום.

לא נאריך בפרטי הסיפור נעשה זאת בקצרה:

לקחתי רכב לבדיקה (כמובן שאני שילמתי) הרכב יצא פיקס ניגשנו לעשות העברת בעלות במשרד הרישוי

כי הרכב הוא של נכה ומסתבר שאי אפשר לעשות העברת בעלות כי בעל הרכב חייב להיות נוכח, לא מספיק

ייפוי כוח ותעודת זהות. העניין הוא שבעל הרכב נמצא בחו"ל ויחזור בעוד שבועיים. מה לדעתכם צריך לקרות עם התשלום של הבדיקה? אני כבר שילמתי 600 ש"ח להזכירכם

פורסם

לא מדוייק, ניתן להעביר בעלות על רכב של נכה אך ורק במשרד הרישוי. כמו כן, תדרש לשלם את הפרשי אגרת הרישוי עד לסוף שנת הרישוי. נכה זכאי לפטור מאגרה.

לדעתי, אם הרכב שווה את זה, כתוב זכרון דברים עם בא כוחו של בעל הרכב וחכה לו שיחזור.

בהצלחה

פורסם
בוא נניח שזה סובל דיחוי ואני מוכן לחכות.

איך אני יכול לדעת מה יקרה לאוטו בשבועיים האלה?

קח ת'מפתחות, אף אחד לא ינהג.

• תוכן חדש...