Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש רכב חדש 2015 ומה שמעניין אותי זה שיהיה ספורטיבי כמה שיותר שיהיה חסכוני בדלק ומאובזר יפה, התקציב שלי הוא עד 90 אלף, חשבתי על רנו קליאו החדשה 1.2 tsi דגם מפואר כמובן, מה דעתכם והאם יש לכם עוד רעיונות?

פורסם

שאתה אומר ספורטיבי, על מה אתה מדבר? התנהגות ספורטיבית או רק מראה ספורטיבי? איזה גודל (מיני/סופר מיני)? ידני או אוטומט?

רנו קליאו 1.2 תיכנס לך בתקציב ממש בלחץ (מחירון 105 לדגם הכי בסיסי, אולי יש ביד שנייה 0 קמ אבל גם אז הדגם הכי בסיסי עם חישוקי ברזל), דגם מאובזר לא ייכנס לך.

אני במקומך הייתי חושב על איביזה החדשה עם מנוע 1.0 TSI מאובזרת. נכנסת בתקציב

פורסם

מצטרף לקודמי

חדש במחיר הזה רק איביזה (תעלה לך סביב ה 91 על הכביש במידה ואתה רוצה אותה מאובזרת ותקבל אותה מודל 2016 אם תחכה לינואר)

יד 2 0 ק"מ יש לא מעט אופציות במודל 2015 לפני שנכנסים לשנתון החדש (אחרי סוף דצמבר ההנחות לא יהיו כאלה גדולות)

הרנו קליאו תעלה סביב ה 85 ק"מ לא מאובזרת כ"כ ומודל 2015

אתה יכול לקחת כמובן רכב יד שניה ואז יש המון אופציות, השאלה אם זה בא בחשבון ואם כן איזה גיר, ידני או אוטומט

פורסם

רנו קליאו אינה מכונית ספורטיבית, ולא מתיימרת להיות. היא רחוקה מאוד מההגדרה של רכב פאר.

תגדיר "ספורטיבי" ו"מפואר".

התקציב שציינת ברור. שאר הפרמטרים לא.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

***כתוב עם סימני פיסוק הודעות ללא סימני פיסוק קשה לקרוא הרי אתה רוצה שיעזרו לך אולי מוטב שתכתוב עם סימני פיסוק ותקל אלו אלו שבאים לעזרתך לא ככה***

פורסם

לא הבנתי אותך- למה בכלל ליסינג פרטי? אצה יכול לקנות חדש מהיבואן ב-91K עם הרבה תוספות, מולטימדיה, מנוע חזק ומודגש, והתנהגות כביש לא תתחרה ב-205 אבל טובה לכשעצמה. אולי מאזדה 2 תענה על בקשתך גם.

פורסם

*** כתוב עם סימני פיסוק הודעות ללא סימני פיסוק קשה לקרוא הרי אתה רוצה שיעזרו לך אולי מוטב שתכתוב עם סימני פיסוק ותקל אלו אלו שבאים לעזרתך לא ככה***

פורסם

אין שום דבר ספורטיבי בקיה פיקנטו.

אתה מתעקש על רכב חדש? כי בתקציב של 90 אלף שקל אין שום דבר שמתקרב ללהיות ספורטיבי.

תוכל לקנות ב100 אלף שקל אחלה אבארט- קח בחשבון שעד 2013 הן קשות פיצוצים על הכביש.

בפחות מ80K תוכל לקנות מיטו דגם 155 כ"ס ובעודף שישאר לך לעשות לה יישור קו, ואם תרצה- תוכנה, מערכת פליטה...

המיטו תיהיה גם מאובזרת, גם יפה, גם ספורטיבית וגם חסכונית (יחסית, 1:12-1:11)

האבארט מבפנים פחות מרשימה, יותר מהנה, ויותר חסכונית. מצד שני מבחינת נוחות? ממש לא.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

דגם ה FR בסיאט החדשה עולה קרוב ל 110K, ב 91 אתה מביא *** מביא = רוכש *** את הדגם הבסיסי שלהם כולל שיפורים של חבילת צבע (ג'אנטים משענת יד) קשה להאמין שתמצא FR משומשת עם המנוע החדש של ה 1 ליטר כי הרכב הזה הגיע לארץ לפני חודשיים או שלושה..

מה גם שאני חושב שלהוסיף קרוב ל20K עבור גג פנורמי ועוד כל מיני שטויות עבור דגם FR ממש מוגזם.. אבל ככה זה בסיאט - מחיר הרכב הבסיסי ממש זול אבל כל תוספת קורעת את הכיס

הפאביה 1.2 רכב מעולה אבל לא נראה לי שיש לה מראות מתקפלות, אבל מבחינת ביצועים היא בין הטובות בסגמנט עם 0-100 ב 9.4 שניות

פורסם

אתה צריך להחליט אם אתה רוצה רכב זריז עם מראה ספורטיבי או רכב ספורטיבי באמת, כי רכב ספורטיבי באמת לא תמצא

ב90 אלף חדש מהניילון, אבל אפילו בפחות מ90 אלף תמצא רכב ספורטיבי יד 2 במצב טוב משנתונים 2010-2012. תגיע

להחלטה ותמקד אותנו ותקבל הצעות שיתאימו למה שאתה מחפש באמת

• תוכן חדש...