Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

רציתי לשאול - מה דעתכם לגבי האמינות של השילוב ה-Volkswagenי הידוע, תיבת DSG יחד עם מנוע בנזין 1.2 TSI.

ספציפית, אני מסתכל כרגע על סיאט איביזה 1.2 TSI עם גיר DSG משנתון 2011. קראתי כאן בפורום שמדובר היה בשנתון בעייתי במיוחד (כביכול החל מ-2012 הבעיות הגיר ה-DSG נפתרו ברובן). בגלל שלגיר אין כבר אחריות (אחרי 5 שנים), אני בהתלבטות קשה.

בנוסף, מדאיגה אותי המחשבה על תיקון של רכיב הטורבו (הבנתי שיכול לעלות 8000 ש"ח+) או בכלל של המנוע. האם עלות תיקוני מנועי TSI לרוב יקרה יותר?

ברור שזה עניין של מזל, אבל מה נסיונכם עם האמינות של הרכבים הללו?

תודה רבה לכם.

Peugeot 306 XR '96

1.4l Petrol

פורסם

מציע להריץ חיפוש דובר רבות על זה.

בגדול צריך לבדוק שבוצע ריקול למצמדים,החלפת השרשרת.

אישית לא הייתי הולך על מודל 2011.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

במנוע 1.2 היתה גם הבעיה של רצועת הטיימינג במנועי 1.2. בעיקרון אם הבעיות טופלו ויש תיעוד - אין מה לחשוש (לעניות דעתי)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בבעלות המשפחה יש פולקסווגן פולו 2013 עם מנוע 1.2 Tsi וגיר dsg, בכנות לאחר נסיעה כמעט בכל רכבי הסופר מיני שיש בתקציב זה הפולו היא הטובה ביותר ללא ספק. בקשר לאמינות אני לא יודע, כרגע אין לנו שום תקלה אבל הרכב די חדש אצלנו רק חודשיים בערך אבל לבעלים הקודם גם לא הייתה שום תקלה...

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

מנסיון עם שתי פולו במשפחה, הראשונה 1.2TSI מודל 2011 סבלה מרעש בסרק שהסתבר כצינורית דלק משוחררת (בעיה מוכרת ככל הנראה, במוסך היא אותרה תוך דקה)מרעידות במצמדים משלב מוקדם והם הוחלפו למיטב זכרוני באזור ה-10K ק"מ. לאחר מכן הבחנתי ברעש קל בהתנעה קרה ובוצעה החלפת שרשרת תזמון. כמו כן הוחלף מכטרוניק במסגרת הקמפיין הידוע.

ה-2011 נמכרה כעבור שנתיים עם 20 ומעט אלפי ק"מ, לטובת פולו זהה, אפילו בצבע, שמהיום הראשון ניחנה בהתנהגות גיר טובה משמעותית מהרכב הקודם (שכזכור עבר החלפת מצמדים ומכטרוניק סמוך להחלפתו). למעט רעש קל בעת סיבוב ההגה, שתוקן על ידי פירוק וסידור משהו תחת כרית האוויר, לא היו בה עד כה, במהלך 30 וקצת אלפי ק"מ, תקלות נוספות.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

חפש לך אקזמפלר שבוצעו בוא תיקונים באופן יזום (או שלא) והוחלפו המצמדים וטיימינג אני לא סגור באיזה דגמים היית את הבעיה.

אמא שלי נסעה על TSI 122 גולף במשך 5 שנים וחוץ מריקולים (תיקונים יזומים) היו 0 תקלות. הסוד הוא לשמור על טיפולים שוטפים ולקווה שהכל יהיה בסדר.

ד"א היא התעקשה להשאר עם TSI DSG ורכשה לפני חודשיים פאביה 1.2TSI

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...