Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה בוקסטר 2.7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

כפי שכתבתי פה בפורום כבר מספר פעמים יש לי הטבת עולה חדש לרכישת רכב ועד עכשיו הייתי דיי סגור על רכישת BMW M2 הבעיה היא שאני חייב לבצע את העסקה עד תחילת דצמבר וכפי שזה נראה נכון לעכשיו יש סיכוי גדול שהיבואן לא יפתח את ההזמנות לרכב עד אז ואני אצטרך לחשוב על רכב אחר...

אופציה שחשבתי עליה היא פורשה בוקסטר 2.7 ליטר...

הרכב יכול להיכנס לי בתקציב עם תיבת PDK במידה ואני לא מוסיף כמעט שום תוספות חוץ ממה שמגיע כסטנדרט...

השאלה היא, במידה ואני לא אוכל לרכוש את ה BMW M2 מה אתם חושבים על הבוקסטר הבסיסית במקום ה M2?

אני מפחד שהרכב ירגיש לי קצת חלש מידי.

בנוסף קצת מפריע לי שאני לא אוכל לשים כמעט כלום על הרכב אני לא יודע אם הרכב לא ירגיש "ריק".

עד עכשיו התכנית שלי הייתה לרכב M235I מאובזרת בהזמנה מיוחד במידה ואני לא אוכל לרכוש M2.

לסיכום במידה ואני לא אוכל לרכוש M2 מה הייתם רוכשים:

1) פורשה בוקסטר 2.7 ליטר עם PDK וללא תוספות

2) BMW M235I בהזמנה מיוחדת עם מושבי עור בצבע, מתלים אדפטיביים, מערכת הרמן קארדון והמסך הרחב יותר ובנוסף ה 235 עדיין תהיה הרבה יותר זולה...

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יתרונות הפורשה:

1. יותר מהנה לנהיגה

2. יותר יפה

3. יותר יוקרתית

חסרונות הפורשה:

1. רק שני מושבים

2. אחזקה יותר יקרה מה-BMW (קח בחשבון ביטוח וטסט)

3. הרכב יהיה ללא תוספות. לי זה היה מפריע

4. רכב יותר בולט ומועד לפורענות מצד הפרחחים המקומיים

קשה מאוד להחליט.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
היי

כפי שכתבתי פה בפורום כבר מספר פעמים יש לי הטבת עולה חדש לרכישת רכב ועד עכשיו הייתי דיי סגור על רכישת BMW M2 הבעיה היא שאני חייב לבצע את העסקה עד תחילת דצמבר וכפי שזה נראה נכון לעכשיו יש סיכוי גדול שהיבואן לא יפתח את ההזמנות לרכב עד אז ואני אצטרך לחשוב על רכב אחר...

אופציה שחשבתי עליה היא פורשה בוקסטר 2.7 ליטר...

הרכב יכול להיכנס לי בתקציב עם תיבת PDK במידה ואני לא מוסיף כמעט שום תוספות חוץ ממה שמגיע כסטנדרט...

השאלה היא, במידה ואני לא אוכל לרכוש את ה BMW M2 מה אתם חושבים על הבוקסטר הבסיסית במקום ה M2?

אני מפחד שהרכב ירגיש לי קצת חלש מידי.

בנוסף קצת מפריע לי שאני לא אוכל לשים כמעט כלום על הרכב אני לא יודע אם הרכב לא ירגיש "ריק".

עד עכשיו התכנית שלי הייתה לרכב M235I מאובזרת בהזמנה מיוחד במידה ואני לא אוכל לרכוש M2.

לסיכום במידה ואני לא אוכל לרכוש M2 מה הייתם רוכשים:

1) פורשה בוקסטר 2.7 ליטר עם PDK וללא תוספות

2) BMW M235I בהזמנה מיוחדת עם מושבי עור בצבע, מתלים אדפטיביים, מערכת הרמן קארדון והמסך הרחב יותר ובנוסף ה 235 עדיין תהיה הרבה יותר זולה...

מערכת מולטימדיה ושמע תמיד אפשר לשנות אחר כך. תוספות אחרות זאת בעיה.

אבל כמו שאמרו כבר , פורשה זאת כבר ליגה אחרת.

רק אל תשכח שטיפול בפורשה כנראה שיעלה משמעותית יותר מהBMW.

פורסם

סתם מתוך סקרנות... הזכויות של עולה חדש והפטור ממיסים מוגבל לתקרה די נמוכה, תקן אותי אם אני טועה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מה לגבי ביצועים האם הפורשה לא תרגיש חלשה מדיי?

אכן.

בפעם האחרונה שנהגתי בה הרגישה לי חלשה מאוד.

נרדמתי כשלקח לה 5.5 שניות תמימות להגיע למאה, ועד שהיא הגיע ל260 קמ״ש כבר מצאתי את עצמי עמוק בתוך חלום בלהות...

וברצינות, למה אתה חושב שהיא תרגיש חלשה מדי ואפשר לשאול באיזה רכב אתה רגיל לנהוג עד היום?

פורסם

אין לזה סוף, אחרי כל רכב יש רכב יותר חזק.

גם אם היית הבעלים המאושר של פרארי קליפורניה כנראה שהיית חולם על לה פרארי.

פורסם

הכל זה עניין של אלטרנתיבות...

וכשאני אומר תרגיש חלשה זה ביחס לאופציות האחרות שלי

שכרגע הם m2/m235i ...

אם היא תרגיש הרבה יותר חלשה מה 235 יהיה לי קשה עם זה...

פורסם

יחס המומנט למשקל הרכב משמעותית טוב יותר ב-BMW M235i מאשר בדגם הבסיס של הבוקסטר, כלומר לפי הנתונים היבשים הפורשה תרגיש יותר חלשה. לא נהגתי עליה.

למה שלא תעשה נסיעת מבחן על שני הרכבים?

פורסם

למה אתה מחפש הרפתקאות? (במובן השלילי כמובן).

אהבת את ה235? בדקת עלויות, תחזוקה ומקום לטיפולים?

בפורשה, הטיפולים יקרים יותר, מוסכים מצומצמים ביותר, ביטוח יקר בהרבה, נוחות פחותה משמעותית וכמובן פרקטיות נמוכה.

פורסם
אתה טועה אין הגבלת תקרה...

מה לגבי ביצועים האם הפורשה לא תרגיש חלשה מדיי?

אל תסתכל על הנתונים היבשים. 265 כוח סוס בפורשה שווה ערך להרבה יותר ברכב אחר, עקב הורדה יעילה של הכח לכביש ועוד. במבחני רכב, תמיד תמצא מכונית חזקה בהרבה שמשווים לפורשה. סתם לדוגמא, 911 טורבו S עם נתון תאוצה של 2.9 שניות.. תחום של הייפר קאר.

אם אתה בקטע של נהיגה והנאה מנהיגה, אין אפילו מה לחשוב לכיוון ב מ וו סדרה 1, שהוסיפו לה איזה בגאז' וקיט פלסטיקים בגלל מושבי עור ומערכת סטריאו, לעומת מכונית בשלב מתקדם בהתפתחותה שיועדה מראש להיות מכונית ספורט.

ולגבי הרכישה, חובה לקחת חבילת ספורט כרונו עם הPDK, מעבר לשעון העצר הדיבלי במרכז הדשבורד, מקבלים כפתור ספורט וספורט פלוס שמשנה לגמרי את מיפוי ותגובת המצערת ועוד, אתה לא תתאכזב (ואם אפשר למתוח את התקציב תמיד עדיף לקחת קאיימן). לבסוף, כמובן שצריך להחליט שלא מפריע לך שזה רק 2 מקומות.

פורסם (נערך)
הכל זה עניין של אלטרנתיבות...

וכשאני אומר תרגיש חלשה זה ביחס לאופציות האחרות שלי

שכרגע הם m2/m235i ...

אם היא תרגיש הרבה יותר חלשה מה 235 יהיה לי קשה עם זה...

שוב, במה נהגת עד כה? אני באמת לא יכול לחשוב על מצב שבו הבוקסטר תרגיש לך חלשה, אלא אם כן עד עתה נהגת ב911 טורבו...

הפרשי הביצועים לדוגמא בין M235 לבוקסטר 2.7 לא מספיק גדולים כדי שתרגיש שהפורשה חלשה.

מה שכן, המחיר של הבוקסטר פה גבוה מאוד ואם כל זה שהבוקסטר מכונית מדהימה (מהכמה ימים נסיון שיש לי איתו) הפרש מחירים של מעל 200,000 ש״ח בינה לבין M235 זה מטורף בכל קנה מידה (באנגליה הפרשי המחיר בינהן זה כ£5000, כלומר בערך 30,000 ש״ח) ואני לא רואה איך אפשר להצדיק את זה.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

לא הייתי חושב בכלל לכיוון הפורשה אם אין לי חנייה פרטית מקורה. הבמוו לעומת זאת יכולה גם לחנות בחניון של בית משותף.

קח את זה בחשבון.

• תוכן חדש...