Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים .

כרגע יש לי ברכב קומפוננט mbq ocs216 מחובר למגבר focal r4280 הקומפוננט הוא חלש יחסית אשר מוציא 45 rms הייתי רוצה להתקדם קצת במיוחד בעוצמה ובאיכות במידת האפשר.

התקציב שעומד לרשותי כרגע הוא 1000 עד 1200 .

כמובן הכי טוב זה לשמוע ואז לקבוע אבל אין לי אפשרות לשמוע כל סט אז אני ילך לפי ההכוונה שלכם בעיקרון שמעתי כמה סטים של פוקל הבסיסים ולא אהבתי אותם כי פשוט הם צרמו לי מאוד אז העדפה שלי לטויטרים רכים .

אשמח לעזרה בנושא .

תודה מראש .

עריכה אחרונה על ידי ofervars

Hu: pioneer dehx6650bt comp:focal ps165 Amp: focal r4280 sub: more primo

פורסם

האופציות הן בדרך כלל

מעבר לסט שלושה חלקים.

מעבר לסט מבוסס הגברה מקצועית - רכיבים עם נצילות גבוהה יותר.

או האופציה השלישית - דאבל סט.

כנגד זה אפשר לחפש סט שמסוגל לספוג יותר הספק כמובן וגם ובעיקר - מגבר חזק יותר!

שיפורים של מערכת החשמל עלולים להדרש דרך אגב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

במסגרת התקציב:

אופציה נוספת סט בעל התנגדות נמוכה יותר, של 2 אום למשל.

סט איכותי כמו Infinity Kappa 60.11cs בארץ הוא מתומחר קצת יקר מעל התקציב

אבל כאשר בלאק פריידיי בפתח אולי תצליח להשיג אותו במחיר מציאה בחו"ל מה שגם

במחיר "רגיל" מחו"ל אתה תקבל דיל טוב יותר מבארץ.

אופציה נוספת בארץ לסט נציל במיוחד ,הייבירד אודיו אימגן

עם נצילות של 95DB סט נציל במיוחד ,אליקו היבואן לשעבר של הייברד אודיו מוכר

אותם במחירי חיסול 750 שח אם אני לא טועה.

פורסם

תודה רבה חברים על המענה .

נכנסתי לשרשור מכירה של אליקו וראיתי שיש שם למכירה את הקלרוס.איך הוא האם הוא מתאים לדרישות שלי האם הטויטר שלו רך ונעים ולא צורם . אני מוכן להוסיף עוד 200-300 שח האם תוכלו להביא לי המלצות נוספות ? ושוב אני מודע לעניין שגם המגבר שברשותי חלש יחסית ופשוט אבל בנתיים אין לי כסף גם להחליף מגבר .

ושוב תודה על העזרה .

פורסם

זה סט מעולה - הטוויטר לא בדיוק רך אלא הוא יותר לכוון של צלול, מפורט מאוד אבל בהחלט יותר רגוע מסטים של פוקל (במידה ולא מטפלים בהם נכון בהתקנה וכוונים).

המידבאס סופר פאנטשי, מאוד אגרסיבי.

אבל שוב - לפני שאתה קופץ להחליף סט - תבדוק אם זה לא המגבר שהוא החוליה החלשה.

סט קומפוננט רק סופג הספק - השאלה מה יכולת הספיגה המתמשכת שלו - 45 וואט RMS או שזה ההספק של המגבר?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

להגיד שהסט הזה בסיסי זה להחמיא לו ,מדובר בסט כניסה מסידרת האוניקס של MBQ

הקלארוס ישמע לך לעומתו הבדל של שמיים וארץ.

אגב קלארוס ,שים לב לעומק ההתקנה של המידבאס בדלתות

הקלארוס הוא סט עם עומק התקנה דיי גדול.

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
פורסם

אז האם להתכוונן לכיוון הקלרוס או האימזן? כי סה"כ המגבר גם לא ברמה הכי גבוה ומשהו ברמה גבוה לא יבוא לידי ביטוי בכלל.

פורסם

קלארוס - הטוויטר טוב ועדיף אל האימג'ן.

המידבאס - האימג'ן לא פראייר בכלל אבל רק בגלל הטוויטר אני אומר חד משמעית, אם יש קלארוס עוד במלאי - תחטוף!

Pioneer TS-X150

פורסם

אין בעיה אני יבדוק את הסט הזה . האם יש סטים אחרים במסגרת התקציב שיכולים להתאים גם ?? שפשוט יהיו לי כמה אפשריות

פורסם

טוב חברים תודה רבה על העזרה. אני קודם יבדוק את הסטים שדיברנו עליהם ואני יעדקן פה בהמשך .

שוב תודה רבה לכם על העזרה .

פורסם

בהצלחה - תחזור לעדכן.

Pioneer TS-X150

פורסם

קצת יותר מ750 אם אני זוכר נכון אודיו קינג :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

חברים יש לי שאלה נוספת . האם הסטים האלה דורשים איטום? כי מדובר על סובארו אמפרזה 2007 והפח של הרכב הזה לא משהו

• תוכן חדש...