Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איטום הוא חלק בלתי נפרד מאיכות טובה. בפועל תקבל איכות גבוה

יותר באיטום איכותי מאשר רכיבים יקרים בהרכבה בינונית.

פורסם

כן אני מתאר לעצמי שישמע יותר טוב עם איטום השאלה אם הרכב יהיה בלי איטום האם יהיה כל מיני רעשי פח בגלל עוצמת הוופר?

Hu: pioneer dehx6650bt comp:focal ps165 Amp: focal r4280 sub: more primo

פורסם

גם רעשי רזוננס, גם חדירת רעשי חוץ גדולה יותר וגם תפוקת באס נמוכה יותר בגלל היעדר תיבת תהודה מתאימה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז כנראה אצטרך לעשות גם איטום כי עם הסובארו יש רעשים בפנים כאילו אני נוסע גג פתוח.

האם אתם יכולים להביא לי מושג פחות או יותר כמה יעלה לי לעשות איטום של הדלתות הקידמיות?

וככה אני יוכל לעשות הערכה מחדש של התקציב . ודבר נוסף שהייתי רוצה זה לשמוע את הסטים שדיברנו עליהם פה .האם יש איפה לשמוע אותם ? אני גר באשדוד .

פורסם

מחיר איטום רכב נגזר מסוג הרכב? ומי עושה את זה. יש רכבים שיותר קל

לעשות אטימה איכותית/טובה כי ההכנה שם מצוינת. יש רכבים שצריך להחליף כמעט

את כל החלק של הדלת בצד הפנימי. בנוסף איכות החומרים גם משחקים תפקיד בשכלול המחיר.

השאלה היא תמיד תקציב. ולא תמיד חייבים לעשות את הכי טוב - כי צריך לחשב

על כל החבילה כדאי לחלק אותה באופן נבון. (רמקולים,הגברה,רדיו דיסק,חיוט וכד')

פורסם (נערך)

אם כבר נכנסים ועושים איטום, עדיף לעשות אותו טוב על הפעם הראשונה

אתה לא מתכוון לשדרג איטום כל פעם שתחליף סט קומפוננט לטוב יותר, נכון?

אז עדיף לתת עבודה בפעם הראשונה ולסגור סיפור.

עריכה : לגבי ההערה של AUDIO KING

הוא צודק, טעיתי :) וגם תיקנתי את החתימה

עריכה אחרונה על ידי elik0

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אוקי חברים תודה על העזרה .

בשבוע הקרוב אני יבדוק בדיוק מה אני יעשה ויעדקן כאן במשך .

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום חברים עדקון קטן .רכשתי היום סט חדש focal ps165 ב850 מקווה שהמחיר טוב .מחר אני ירכיב את הסט ויעדקן פה אם קיבלתי את השיפור שציפיתי לקבל .

פורסם

תתחדש ותעדכן.

איך הטוויטרים? זה מה שמעניין אותי לדעת, פוקאל החכימו בדגמים האחרונים שלהם להוסיף הנחתות לטוויטרים לפי מה ששמעתי בכמה רכבים לאחרונה, יש שיפור במובן הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בעיקרון שמעתי כמה סטים של פוקל הבסיסים ולא אהבתי אותם כי פשוט הם צרמו לי מאוד אז העדפה שלי לטויטרים רכים.

באמת מענין לאור המשפט הנ"ל לראות איך אתה מסתדר עם טוויטר Inverted Dome מאלומיניום.

אכן בקרוס אמורה להיות שליטה על הנחתה (0, 3-, 6-) ועל נקודת החיתוך (4K, 4.5K, 5K).

המחיר הוא חצי ממה שמופיע בזאפ. הסט חדש?

פורסם

כן הסט חדש וזאפ זה לא דוגמה המגבר שלי עולה בזאפ 1400 ובפועל קניתי אותו בחצי מחיר.

פורסם

חיברתי סוף סוף את הסט היום ולדעתי יש שיפור מאוד משמעותי ביחס למה שהיה .לא יצא לי לשמוע יותר מידי אבל עד עכשיו מרוצה מאוד :lol:

• תוכן חדש...